Céges karácsony: hogyan válasszunk karácsonyi ajándékcsomagot!

A cégen belüli karácsonyi ajándékozás számos előnnyel járhat. Hoztunk pár tippet, hogy mi alapján érdemes kiválasztani a céges karácsonyi ajándékcsomagot.

Tovább…

Céges Karácsonyi Ajándékozás: A Legnépszerűbb Trendek és Tippek 2023-ban

A karácsonyi ünnepkör varázslatos időszakot kölcsönöz mindenkinek. A vállalatok számára ez az év egyik legmeghatározóbb pillanata, hogy köszönetet mondjanak partnereiknek, ügyfeleiknek és alkalmazottaiknak.

Tovább…

Top 9 reklámajándék a nyári rendezvényekre

A reklámajándékok létfontosságú szerepet játszanak abban is, hogy a nyári események emlékezetesebbé és élvezetesebbé váljanak a résztvevők számára. Válaszd a legjobbat!

Tovább…

Hoztunk pár tippet, hogy miket érdemes figyelembe venni a promóciós textil kiválasztásánál!

A promóciós reklámtextilek olyan egyedi készítésű ruházati cikkek és kiegészítők, amelyeken egy cég logója és/vagy szlogenje látható. Ezek lehetnek pólók, sapkák, táskák, kabátok és egyéb ruhadarabok.

Tovább…

5 környezetbarát reklámajándék, amit bármilyen kampányhoz fel tudsz használni

A környezetbarát reklámajándék nagyszerű módja annak, hogy népszerűsítsd márkádat, miközben a fenntarthatóság iránti elkötelezettségedet is megmutatod.

Tovább…

Emblémázható reklámajándékok kiállításokra és rendezvényekre

Egyedi reklámajándékok kiállításokra és rendezvényekre. Emblémázható reklámajándékok széles választékban, egészen a tollaktól a laptoptáskákig.

Tovább…

Használd ki az emblémázás előnyeit reklámajándékoknál!

Hogyan használd ki az emblémázás előnyeit a reklámajándékoknál? Ismerd meg a különböző technikákat, milyen anyagnál melyiket érdemes használnod!

Tovább…

A legjobb powerbankok céges ajándékozáshoz

Céges ajándék kiválasztásánál, legyen szó akár alkalmazottainkról vagy üzleti partnereinkről, több cél is lebeghet szemünk előtt, amikor a tökéletes terméket keressük.

Tovább…

A 10 legjobb céges karácsonyi ajándék 2022-ben

Válassz a 10 legjobb céges karácsonyi ajándék ötlet közül webáruházunkból. Hasznos tippek, milyen szempontokat mérlegelj az ajándék kiválasztásakor.

Tovább…

Kézi szitanyomás

Ismerd meg a szitanyomás fajtáit, tradícióktól a legújabb innovációig

A szitanyomás egy olyan emblémázási technológia, amely segítségével egy- vagy többszínes logót is meg tudunk jeleníteni különböző termékeken.

Tovább…

A gravírozás, mint emblémázási technológia

A gravírozás már régóta jelen van különböző formákban, mi a gépi gravírozást használjuk, ami azt jelenti, hogy lézer segítségével kerül rá a termékre a kért logó. Az embléma beleég a termékbe így egy rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó készíthető, szinte bármilyen anyagra.

Tovább…

Minden, amit a tamponnyomásról tudnod kell

Mi is az a tamponnyomás? A tamponnyomás egy gyakran alkalmazott technológia, hiszen gyors és kiváló munkát lehet vele végezni. A számos digitális technológia mellett, még mindig megállja a helyét ez a technológia, ugyanis egy- vagy többszínes grafikákat is hihetetlen hatékonysággal lehet megjeleníteni vele. A kért logót a nyomóformáról egy szilikon

Tovább…

Ezekkel a reklámajándékokkal készülj a futóversenyekre

A futóversenyek összehozzák a sportszerető embereket – neked pedig remek alkalmat adnak arra, hogy bemutasd a céged.

Tovább…