Céges karácsony: hogyan válasszunk karácsonyi ajándékcsomagot!

A cégen belüli karácsonyi ajándékozás számos előnnyel járhat. Hoztunk pár tippet, hogy mi alapján érdemes kiválasztani a céges karácsonyi ajándékcsomagot.

Tovább…

Céges Karácsonyi Ajándékozás: A Legnépszerűbb Trendek és Tippek 2023-ban

A karácsonyi ünnepkör varázslatos időszakot kölcsönöz mindenkinek. A vállalatok számára ez az év egyik legmeghatározóbb pillanata, hogy köszönetet mondjanak partnereiknek, ügyfeleiknek és alkalmazottaiknak.

Tovább…

Top 9 reklámajándék a nyári rendezvényekre

A reklámajándékok létfontosságú szerepet játszanak abban is, hogy a nyári események emlékezetesebbé és élvezetesebbé váljanak a résztvevők számára. Válaszd a legjobbat!

Tovább…

Hoztunk pár tippet, hogy miket érdemes figyelembe venni a promóciós textil kiválasztásánál!

A promóciós reklámtextilek olyan egyedi készítésű ruházati cikkek és kiegészítők, amelyeken egy cég logója és/vagy szlogenje látható. Ezek lehetnek pólók, sapkák, táskák, kabátok és egyéb ruhadarabok.

Tovább…

5 környezetbarát reklámajándék, amit bármilyen kampányhoz fel tudsz használni

A környezetbarát reklámajándék nagyszerű módja annak, hogy népszerűsítsd márkádat, miközben a fenntarthatóság iránti elkötelezettségedet is megmutatod.

Tovább…

Emblémázható reklámajándékok kiállításokra és rendezvényekre

Egyedi reklámajándékok kiállításokra és rendezvényekre. Emblémázható reklámajándékok széles választékban, egészen a tollaktól a laptoptáskákig.

Tovább…

Használd ki az emblémázás előnyeit reklámajándékoknál!

Hogyan használd ki az emblémázás előnyeit a reklámajándékoknál? Ismerd meg a különböző technikákat, milyen anyagnál melyiket érdemes használnod!

Tovább…

A legjobb powerbankok céges ajándékozáshoz

Céges ajándék kiválasztásánál, legyen szó akár alkalmazottainkról vagy üzleti partnereinkről, több cél is lebeghet szemünk előtt, amikor a tökéletes terméket keressük.

Tovább…

A 10 legjobb céges karácsonyi ajándék 2022-ben

Válassz a 10 legjobb céges karácsonyi ajándék ötlet közül webáruházunkból. Hasznos tippek, milyen szempontokat mérlegelj az ajándék kiválasztásakor.

Tovább…
Kézi szitanyomás

Ismerd meg a szitanyomás fajtáit, tradícióktól a legújabb innovációig

A szitanyomás egy olyan emblémázási technológia, amely segítségével egy- vagy többszínes logót is meg tudunk jeleníteni különböző termékeken.

Tovább…

A gravírozás, mint emblémázási technológia

A gravírozás már régóta jelen van különböző formákban, mi a gépi gravírozást használjuk, ami azt jelenti, hogy lézer segítségével kerül rá a termékre a kért logó. Az embléma beleég a termékbe így egy rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó készíthető, szinte bármilyen anyagra.

Tovább…

Minden, amit a tamponnyomásról tudnod kell

Mi is az a tamponnyomás? A tamponnyomás egy gyakran alkalmazott technológia, hiszen gyors és kiváló munkát lehet vele végezni. A számos digitális technológia mellett, még mindig megállja a helyét ez a technológia, ugyanis egy- vagy többszínes grafikákat is hihetetlen hatékonysággal lehet megjeleníteni vele. A kért logót a nyomóformáról egy szilikon

Tovább…

Ezekkel a reklámajándékokkal készülj a futóversenyekre

A futóversenyek összehozzák a sportszerető embereket – neked pedig remek alkalmat adnak arra, hogy bemutasd a céged.

Tovább…

Reklámajándék ötletek a nyári szezonra

Fesztiválszezon, kézműves piacok, nyári táborok, sportesemények... a sort pedig még folytathatnánk. Helyette azonban nézzük inkább meg, milyen reklámajándékokkal érdemes előrukkolni a nyári szezonban!

Tovább…

Business Superbrands díj 2022-ben is - immár 6x díjazott a Spark Promotions

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat.

Tovább…

Hogyan adózz a reklámajándékok után 2022-ben?

Összegyűjtöttük a reklámajándékozás adózásával kapcsolatos tudnivalókat, aktuálisan a jelenlegi, 2022-es évre vonatkozóan.

Tovább…

Kültéri céges rendezvényeid tökéletes kiegészítői

Sok olyan céges esemény van, amit már a szabadban is meg lehet tartani a szép tavaszi időben. Legyen szó akár csapatépítő programokról, kirándulásokról vagy éppen egy céges családi napról.

Tovább…

Emblémázott termékek a gyógyászatban

Emblémázott reklámajándékainkat szívesen használják neves orvosok és népszerű rendelőintézetek is.

Tovább…

Hogyan használják fel ismert márkák a reklámajándékokat?

Amikor promóciós termékekről van szó, manapság már nem elég egy egyszerű pult és az ingyenes termékek osztogatása, kell egy nagy csavar is, amivel emlékezetessé teszed az ajándékozást.

Tovább…

Reklámajándékok, amik segítenek megteremteni az irodai jóllétet

Sajnos mi magyarok eleve stresszesebbek, szorongóbbak vagyunk az európai átlagnál, és ezt bizony a koronavírus-járvány még tovább mélyítette. Épp ezért kell cégvezetőként azt a környezetet megteremtened, ahová a kollégáid nem csak dolgozni járnak be, de egyúttal fel is tudnak töltődni.

Tovább…

Ajándékozz értéket

Manapság nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot jó áron, viszont a Sparknál próbáljuk biztosítani ügyfeleink számára a különböző választási lehetőségeket. A termékek széles palettája megtalálható nálunk egészen a tollaktól az édességekig.

Tovább…

Mi lehet az elvárás egy reklámajándék-ügynökségtől?

Milyen szempontok alapján határozhatjuk meg, kivel dolgozzunk együtt? Sokan tudják, hogy a reklámajándék a vállalati imázs, illetve a brandépítés céljából alkalmazott egyik leghatásosabb marketingeszköz. Viszont az már nem olyan egyértelmű, hogyan legyen nekünk is a legütősebb ez a marketing módszerünk. Szeretnénk a lehető legbiztosabb kezekben tudni ezt a feladatot, hogy

Tovább…

10 környezetbarát reklámajándék ötlet az új évre

A kutatások azt mutatják, hogy az emberek 46%-a sokkal kedvezőbben ítéli meg a gyártót, ha a kapott promóciós termék környezetbarát.

Tovább…

Ünnepi nyitvatartás

Szeretnénk Önöket/Benneteket tájékoztatni, hogy a Spark Promotions Kft. idei utolsó munkanapja december 22.

Tovább…

Ezek lesznek a legnépszerűbb reklámajándékok 2022-ben

A 2021-es év is megmutatta, amit már régóta tudunk: hogy a reklámajándékok nagyon hatékony marketingeszközök. Azonban a trendek, és a világ fejlődik: habár kedves gesztus, nem lehet mindig ugyanazokat a tollakat és jegyzettömböket adni az ügyfeleidnek.

Tovább…

Karácsonyi ajándékötleteket keresel az ügyfeleid részére? Mutatunk tippet!

Valljuk be őszintén, több év után nagyon nehéz valami újat, kreatívat kitalálni, úgyhogy azt gondoltuk, segítünk neked ezzel az 5+1-es karácsonyi ajándékötlet listával.

Tovább…

Ünnepi ajándékcsomag ötletek kollégáknak

A meglepetés, az ajándékozás erejét nem szabad csak a szeretteinknek tartogatni - érdemes akár az új kollégákat egy „welcome” csomaggal meglepni vagy megajándékozni az év végi karácsony, illetve a jeles évfordulók alkalmával.

Tovább…

4+1 tipp hogyan lendítsd fel az eladásokat az utolsó negyedévben

A cikkben megmutatjuk, hogyan tekerheted fel az eladást a maximumra, és miképp tematizálhatod a csomagjaidat.

Tovább…

Céges rendezvény: ajándék ötletek vendégeknek, dolgozóknak

Céges rendezvény fajtái, és a hozzájuk kapcsolódó ajándék ötletek a vendégek, illetve dolgozók számára. Hasznos tippek, tanácsok első kézből!

Tovább…

Milyen marketing-hatásai vannak a reklámajándéknak?

A tengerentúli kutatások azt mutatják, hogy azok az emberek, akik valamilyen promóciós terméket kaptak, 85%-ban együtt dolgoztak később az adott céggel.

Tovább…