Vásárlási feltételek

Szállítás csak cégek, intézmények, egyesületek részére.

A weboldalon esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Minimális rendelési érték:

- emblémázott termék esetén: nettó 25 000 Ft.

- emblémázás nélküli termék esetén: nettó 15 000 Ft.


Megrendelésében a következőket kérjük megadni:

  • Színenként a termék cikkszámát, katalógusárát és a rendelendő mennyiségét.
  • Amennyiben emblémázást is kér, megrendelésében kérjük megadni, hogy hány színnel kéri azt. (az emblémázási árak per szín/nyomás/db értendők, a technikai költség per szín értendő)

Emblémázási szín megadása


Ha az emblémázást nem fekete, fehér vagy ezüst színnel kéri, akkor adja meg a megfelelő PMS színkódot (a Pantone Solid Coated színskálában). Tamponnyomásnál, szitanyomásnál amennyiben a tárgy felülete nem fehér (vagy egészen világos), úgy egyes emblémaszínek esetén a nyomat színe alá - technológiai okokból - egy plusz fehér nyomatra is szükség lehet. Ebben az esetben az emblémázás költségeinél további 1 szín nyomtatásával kell számolni. Azt, hogy az Ön megrendelése esetében szükséges- e plusz fehér technikai nyomat, mindig a konkrét emblémázási szín és az emblémázandó tárgy ismeretében tudjuk megítélni, és erről tájékoztatni Önt.


Gravírozás esetén az embléma színe a termék anyagától függ, így ezen technológiák esetén egyedi szín nyomása nem lehetséges.

Embléma, grafika küldése

Digitalizált emblémáját, grafikai anyagát ügyfélmenedzsere e-mail címére küldheti el. A logo grafikai anyaga csak vektorgrafikus formátumban használható fel, mely lehet Corel Draw-val készített "cdr" formátum, Adobe Illustratorral készített "ai" vagy "eps" formátum. Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd, gif stb.), ezeket a megfelelő minőség érdekében vektorizálnunk kell.
Ennek díja emblémánként nettó 10 000 - 15 000 Ft.

Látványterv

A termékek emblémázásához minden esetben látványtervet készítünk. A megrendelése alapján készített látványtervet az Ön által küldött megfelelő grafikai anyag megérkezését követő két munkanapon belül emailben jóváhagyásra elküldjük Önnek. Ennek elmaradása esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, mert megrendelése emblémázási munkáinak teljesítése csak e dokumentum jóváhagyása után indítható.

Emblémázott termékek esetén a szállítási határidő a megfelelő formátumu grafika átadásától és a látványterv elfogadásától számítandó.

Árak
Áraink forintban vannak feltüntetve, áfa nélkül értendők, készpénzfizetésre vonatkoznak, és a következő katalógus megjelenéséig érvényesek.

Az árak az emblémázás költségét nem tartalmazzák.

Az árváltoztatás jogát minden előzetes értesítés nélkül fenntartjuk. Minden esetben a visszaigazolásunkban szereplő árak az irányadóak.

A technikai költség magában foglalja az emblémázáshoz szükséges film, klisé, gépbeállás költségét, és színenként értendő. Az emblémázás darabköltsége per szín/nyomás/db értendő.

Szállítási feltételek

Nettó 200 000 Ft rendelési érték felett a terméket Budapest területén díjtalanul kiszállítjuk.

Nettó 200 000 Ft alatti, illetve nem Budapesti rendeléseket 5 000 Ft + Áfa díj ellenében szállítjuk ki.


Eltérések

A reklámajándék szakma európai gyakorlatának megfelelően a szállított és számlázott mennyiség +/- 5%-al eltérhet a rendelt mennyiségtől.


A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a katalógusban közöltektől vagy a korábban szállítottaktól. Tekintettel arra, hogy az emblémát minden termék esetén különböző alapanyagra és különböző alapszínekre nyomjuk, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni. A katalógusban és a weboldalon szereplő színek indikatív jellegűek.