Prémium, márkás reklámajándékok

Ügyfeleink számára elengedhetetlen sugallni, hogy fontosak számunkra és megbecsüljük őket. Érdemes ilyen esetekben a minőségi és márkás termékeket választani, hiszen ezekkel kifejezzük azt, hogy a sikeres együttműködés sokat számít nekünk és szeretnénk ápolni és megtartani a kiváló kapcsolatot. Keress minket bátran elképzeléseddel!

parker
parker
parker
PARKER

A Parker széles választékot kínál a hagyományos golyóstollaktól kezdve a finom hegyű töltőtollakig. Mindegyik termékük elegáns kialakítással és kiváló minőségű anyagokból készül, hogy garantálja a hosszú élettartamot és a kifogástalan teljesítményt. A Parker tollak tökéletes ajándékok üzleti partnereknek, ha egy személyre szabott üzenettel vagy gravírozással teszi őket még egyedibbé.

Tovább
Victorinox
Victorinox

A Victorinox termékek, beleértve az ikonikus svájci bicskákat, a kifinomult órákat és a prémium utazási kiegészítőket, biztosítja, hogy megtaláld a megfelelő ajándékot minden alkalomra. Mindegyik termék személyre szabható, hogy hozzáadhasd céged logóját vagy egyéni üzenetét, így az ajándék nem csak hasznos, hanem személyes is.

Tovább
Victorinox
Wenger
Wenger
Wenger
WengER

Az igazán maradandó benyomást csak a legjobb minőségű ajándékok képesek kelteni. A Wenger termékek kiváló választásnak bizonyulnak, amikor a cél az, hogy lenyűgözze üzleti partnereit, ügyfeleit vagy munkatársait. A Wenger, mint a minőségi svájci kések és órák gyártója, hosszú évek óta áll azok szolgálatában, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség terén.

Tovább
Waterman
Waterman
Waterman

Egy Waterman toll nem csak íróeszköz. Ez egy művészeti alkotás, mely a stílust, a precizitást és a kényelmet egyesíti magában, biztosítva, hogy minden írásbeli kommunikáció különleges esemény legyen. Minden egyes toll a legmagasabb minőségi szabványok szerint készül, garantálva a tartósságot és a kifinomultságot, amely a Waterman márka védjegye.

Tovább
Waterman
Ferraghini
Ferraghini
Ferraghini
Ferraghini
Ferraghini

A Ferraghini nem csupán egy márka – ez a minőség, az innováció és az elegancia szinonimája. Amikor Ferraghini terméket választ reklámajándéknak, nem csak egy tárgyat ad át, hanem egy élményt, egy érzést, a minőség és a stílus szeretetét.

Tovább
Mark Twain
Mark Twain
Mark Twain

A Mark Twain márkanev önmagáért beszél, visszafogott eleganciát és időtlen stílust sugall. A Mark Twain termékei a minőségi anyagok és a mesterséges kivitelezés tökéletes harmóniáját képviselik, kiemelkedő választás mindazok számára, akik az igazán elegáns és kifinomult ajándékokat keresik.

Tovább
Mark Twain
Silicon Power
Silicon Power
Silicon Power
Silicon Power

Az SP, vagy Silicon Power, a digitális tárolási megoldások és a memória termékek egyik vezető globális szereplője. Ha szeretné ügyfeleit és üzleti partnereit modern és praktikus ajándékokkal meglepni, a Silicon Power termékei kiváló választásnak bizonyulnak.

Tovább
Maxema
Maxema
Maxema

Az elegáns és modern kialakítás, a kényelmes fogás és a precíz írást biztosító csúcstechnológia a Maxema tollak jellemzői. A vállalatok számára, amelyek a legjobbat akarják nyújtani partnereiknek és ügyfeleiknek, a Maxema tollak ideális választásnak bizonyulnak, mert hosszú távon kiváló teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak.

Tovább

Ez még nem minden!

Még rengeteg termékünk van ebben a kategóriában
a lenti gombra kattintva megnézheted!

Prémium kategória