Reklámajándék ötletek a nyári szezonra

Reklámajándék ötletek a nyári szezonra

Fesztiválszezon, kézműves piacok, nyári táborok, sportesemények... a sort pedig még folytathatnánk. Helyette azonban nézzük inkább meg, milyen reklámajándékokkal érdemes előrukkolni a nyári szezonban!

Lassan, de biztosan bekúszik a nyár, ami a legtöbb cég életében egyet jelent az uborkaszezonnal és a szabadságolásokkal. Azonban ami másnak uborkaszezon, neked remek lehetőség: ebben az időszakban ugyan is kiválóan lehet különböző reklámajándékokkal promózni a cégedet.

Reklámajándék ötletek a nyári fesztiválokra

Így, hogy a járvány csillapodott, végre a fesztiválszezon is visszatérhet a régi kerékvágásba. Valódi fesztiváldömpingre lehet tehát készülni, többek között:

● Fishing on Orfű

● VOLT

● Balaton Sound

● EFOTT

● Bánkitó Fesztivál

● Művészetek Völgye

● Ördögkatlan

● FEZEN

● Sziget Fesztivál

● STRAND Fesztivál

De milyen promóciós termékekkel készülj az eseményekre? Mutatunk is pár ötletet!

#1 Napszemüveg

Általános tény, hogy sohasem lehet elég napszemüvege az embernek. Kell egy a kocsiba, a strandra, a baráti összejövetelekre, a bringázáshoz... és még egy, tartalékba, csak a biztonság kedvéért.

A napszemüveg szára pedig remekül logózható, így a fesztiválon mindenki találkozik majd a márkáddal.

Ráadásul az Aviátor napszemüvegtől elkezdve, a Malibu modelleken át, a bulis, lyukacsos szemüvegig mindenféle dizájnnal reklámozhatod a cégedet. Válassz olyat, ami a leginkább illik a profilodhoz.

#2 Sörnyitó

A sörnyitó egy tipikus fesztiválkellék. Létezik hűtőmágnesként is használható sörnyitó; egyedi, multifunkciós darab; környezetbarát, bambusz kivitel; valamint kulcstartóval és bevásárló érmével ellátott nyitó is.

Érdemes olyan terméket választani, ami több, különböző módon is hasznosítható, hogy a leendő vásárlód minél többször tudja használni - így gyakrabban találkozik majd a brandeddel.

#3 Baseball sapka

A baseballsapkák alap nyári ruhadarabok, hiszen védik az arcot, és a fejbőrt a napsütéstől, leégéstől és a hőgutától – így a nyári fesztiválok elengedhetetlen részét képezik.

Ráadásul egy jó baseballsapkát az ember nem csak egy alkalommal visel, hanem felveszi az utcára, más fesztiválokra, vagy a strandra is - így a márkád még több emberhez jut el.

#4 Kulacsok

A környezettudatos fesztiválozók a nyári hűsítő sört nem eldobható műanyag pohárba kérik, hanem például egy tumblerbe. Sokan nem tudják, de a tumbler nem csak arra jó, hogy melegen tartsa az italt, de arra is, hogy hűs maradjon.

Egy logózott kulaccsal hangsúlyozhatod, hogy a céged törekszik a fenntarthatóságra, és fontos számotokra a környezetvédelem.

Reklámajándék ötletek a nyári táborokra

A nyári táborok szintén remek alkalmat nyújtanak arra, hogy promóciós termékekkel ajándékozd meg a táborozókat. Nézzünk is néhány ötletet!

#5 Utazótáskák/sporttáskák

Habár a legtöbb táborozó valószínűleg tornazsákkal, illetve hátizsákkal érkezik, mégis érdemes promós termékekkel megörvendeztetni őket. Hiszen, ahogy a napszemüvegből sem lehet elég, úgy hátizsákból sem.

Egy menő hátizsákot vagy tornazsákot ráadásul a diákok elvisznek a suliba is, így még több emberhez juthat el a branded.

#6 Zseblámpa

Nem is igazi kaland a nyári tábor éjszakai túra nélkül... ehhez azonban minden esetben szükséges egy zseblámpa.

Egy zseblámpa bármikor és bárhol jól jöhet, így a logóddal több helyen is találkozhatnak az emberek.

#7 Bicska

Egy prémium minőségű svájci bicska kis híján egy egész életen át kiszolgálja az embert. Egy cserkésztábor esetében, pedig szükséges felszerelésnek is számít. Így, ha egy igazán tartós, promóciós termékre van szükséged, akkor ez egy jó alternatíva lehet.

Általános nyári reklámajándék ötletek

Természetesen nyáron nem csupán táborok és fesztiválok vannak, hanem strandszezon is. Így a nyári promóciós termékek leginkább ehhez a témakörhöz kapcsolhatóak.

#8 Strandlabda

A labda olyan szerves részét képezi a strandolásnak, mint a törölköző vagy a naptej. Ez nem is csoda, hiszen a felfújható strandlabda költséghatékony szórakozás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tipp: tekintsd meg az egyéb, logózható strandkellékeinket!

#9 Törölköző

Egy törölközőt az ember elviheti a strandra, wellnessezni, jógaórára, de használhatja nemes egyszerűséggel otthon is. Lényeges szempont ez, hiszen a márkáddal a leendő vásárlód kis híján bárhol és bármikor találkozhat.

Fontos ugyanakkor, hogy jó minőségű, jó nedvszívó-képességű törölközőt válassz, ugyanis az ajándékozottad a minőséget és a márkát önkéntelenül is összepárosítja.

Érdemes tehát a nyárra nem uborkaszezonként, hanem lehetőségként tekinteni, és minél több helyre eljutni. Hiszen az emberek nemcsak örülnek az ajándékoknak, de pozitív visszacsatolással emlékeznek vissza rá, és az átélt nyári élményekre.