Ezekkel a reklámajándékokkal készülj a futóversenyekre

Ezekkel a reklámajándékokkal készülj a futóversenyekre

A futóversenyek összehozzák a sportszerető embereket – neked pedig remek alkalmat adnak arra, hogy bemutasd a céged.

Hab a tortán, hogy mozgás, futás közben endorfin (boldogsághormon) termelődik. Így, a sporteseményeken kapott reklámajándékokat, az ember pszichikailag is összeköti egy igencsak kellemes élménnyel.

És hogy milyen promóciós ajándékokat érdemes adni ezeken a rendezvényeken? Természetesen olyat, amit a résztvevők akár már futás közben is tudnak használni. Mutatunk is ezek közül néhányat.

#1 Sportpóló

Egy futónak legalább két jól szellőző, izzadságelvezető sportpólója biztosan van a szerkényben – miért lehetne az egyik a te céges logóddal ellátva?

Ráadásul a legjobb pólóikat a sportolók más futóeseményekre is magukkal viszik, nem is beszélve arról, hogy az ilyen tartalmak általában a social mediában is virálisan terjednek. (Hiszen ki ne szeretné megosztani másokkal, hogy lefutotta például a félmaratont vagy teljesített egy spartathlont?)

A futók ezenkívül a hétköznapi edzésekhez is felveszik majd a jó minőségű pólót, így – egy ilyen reklámajándékkal – tulajdonképpen triplán nyersz.

#2 Sportkulacs

A sportkulacsok szintén elengedhetetlen kellékei a futóversenyeknek, hiszen a sportolóknak szükségük van a hidratálásra. Miért ne igyanak vizet vagy izotóniás italt a te, saját logóddal ellátott kulacsodból?

#3 Csuklópánt/ Fitnesz karkötő

A legtöbb futó küzd azzal, hogy nem tudja hová rakni sportolás közben a lakás-, vagy kocsikulcsot. A probléma megoldása egy kényelmes és tartós band lehet. Egyszerű, olcsó mégis a végtelenségig praktikus reklámajándék, amit már akár a futóeseményen is használhatnak a résztvevők.

Nem mindenki szereti magával cipelni a mobiltelefonját sem futás közben, azonban szeretnék tudni, hogy mennyi kalóriát égetnek el futás közben. Erre nyújt tökéletes megoldást a fitnesz karkötő, ami olyan kényelmes és könnyű, hogy sportolás közben észre sem veszi az ember.

Szintén olyan praktikus ajándék, amit még véletlenül sem szeret a sportoló a fiók mélyére süllyeszteni, hiszen heti szinten többször is szüksége van rá. Gondolj csak bele, hány alkalommal találkozik majd újra és újra a logóddal!

#4 Okostelefon tartó

A futók másik típusa, akik nem szeretnek elszakadni a telefonjuktól, vagy épp olyan karkötőjük van, ami igényli a telefon közelségét (például mert Bluetooth-al kapcsolódik).

Az okostelefon tartó egy olyan reklámajándék, amit rengetegszer használ az ajándékozottad, így érdemes olyan helyre tenni a logódat, ahol többen is láthatják, mégsem zavaró.

#5 Hűtő törölköző

Egy maratoni (a szó átvitt és szoros értelmében is) futás után az embernek hihetetlenül jól esik valami, ami egyből lehűti. A hűtő törölközőt közvetlenül a célba érés extázisa után tudják majd használni a sportolók, így a kellemes élményt még inkább összekötik a márkáddal, a brandeddel. Érdemes tehát ilyen jellegű reklámajándékon is gondolkodni.

Ahogy láthatod, többféle, különböző megoldás is létezik arra, hogy kielégítsd a futók vágyait. A legjobb pedig, hogy nem csak egy egyszeri ajándékról van szó, hanem annál sokkal többről: egy olyan termékről, ami szerves részét képezi az edzéseknek, és az ajándékozottad jó esetben akár évekig is használja majd.