Mi lehet az elvárás egy reklámajándék-ügynökségtől?

Mi lehet az elvárás egy reklámajándék-ügynökségtől?

Milyen szempontok alapján határozhatjuk meg, kivel dolgozzunk együtt?

Sokan tudják, hogy a reklámajándék a vállalati imázs, illetve a brandépítés céljából alkalmazott egyik leghatásosabb marketingeszköz. Viszont az már nem olyan egyértelmű, hogyan legyen nekünk is a legütősebb ez a marketing módszerünk. Szeretnénk a lehető legbiztosabb kezekben tudni ezt a feladatot, hogy a legjobb megoldást kapjuk az igényeinknek megfelelően. Emiatt bátran fordulunk egy reklámajándék-ügynökséghez, de mi is a pontos elvárásunk egy ilyen cégtől?

·       Legyen régóta jelen a piacon

·       Professzionális tanácsadás

·       Széleskörű választék

·       Profi kivitelezés

·       Gördülékeny folyamatok

·       Versenyképes árak

Legyen régóta jelen a piacon

Fontos szempontok közé tartozhat, hogy a cégnek jó hírneve legyen, régóta tevékenykedjen, és elegendő információ álljon rendelkezésre róla. Egy erős vállalati múlt elengedhetetlen a bizalom kialakításához, pénzünk befektetéséhez. Még megnyugtatóbb lehet, ha egy nemzetközi vállalatról van szó, ami több európai országban is folyamatosan jelen van.

Professzionális tanácsadás

Mindenkiben felmerülhet számos kérdés, amikor reklámajándékot szeretne választani. Milyen terméket válasszak, mi lenne számomra a legjobb? A logómat vajon rá lehet tenni az általam kiválasztott termékre? Ezekben pedig mind segíteni tud egy szakmailag felkészült reklámajándék-ügynökség.

Széleskörű választék

Lényeges szempont, hogy széles legyen a termékpalettája egy reklámajándék-ügynökségnek, minél több választási lehetőséget tudjon biztosítani ügyfelei számára. Sokkal kedvezőbb, ha nem 2 tollból kell választani, hanem 20-30 különböző stílus, szín, anyag és természetesen ár áll rendelkezésre. Így biztosak lehetünk, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő megoldást.

Profi kivitelezés

Szeretnénk minél kényelmesebb megoldást kapni azzal, hogy a gyártástól a kiszállításig az egész folyamatot átvállalják vállalatunktól, ezzel rengeteg időt megspórolva nekünk. Elvárjuk, hogy minőségi, kreatív kivitelezést kapjunk kézhez, a határidőket betartva. Fontos lehet, hogy a projekt megkezdése előtt legyen egy látványterv, amiben látjuk egyeznek-e a koncepciók. A rendelés leadása után pedig hátradőlve akarjuk várni, hogy időben megérkezzen a reklámajándék, ami majd nagy szerepet tölt be márkánk építésében.

Gördülékeny folyamatok

A legmegnyugtatóbb érzések közé tartozik, ha zökkenőmentesen haladnak a folyamatok. Bármilyen jellegű kérésre, kérdésre vagy problémára gyors választ várunk. Az a legjobb, ha tudjuk, hogy biztos kezekben van a feladat és minden terv szerint halad.

Versenyképes árak

Az egyik legfontosabb elvárásunk, egy ügynökség választása során a megfelelő árazás. A meghatározott költségvetésünket nem szívesen lépnénk túl, így a realisztikus árazás elengedhetetlen része egy sikeres együttműködésnek.

A Sparknál igyekszünk minden igényt kielégíteni, egyedi kéréseknek csakúgy megfelelni, mint az örökzöld projekteket lebonyolítani. Ha további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!