Ajándékozz értéket

Ajándékozz értéket

Manapság nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot jó áron, viszont a Sparknál próbáljuk biztosítani ügyfeleink számára a különböző választási lehetőségeket. A termékek széles palettája megtalálható nálunk egészen a tollaktól az édességekig.

Ha valaki költséghatékony, de mégis minőségi reklámajándékot keres, akkor nálunk megtalálja azt. Nagyobb mennyiség esetében fontos tényező a termékek ára és ebben szeretnénk segíteni, hogy milyen lehetőségeket nyújt a Spark. A következő felsorolásban adunk egy pár tippet arra, hogy mi is lehet a tökéletes megoldás. Ráadásul az összes felsorolt termék környezettudatos, mert egyre fontosabb aspektus a bolygónk tudatos megóvása.

1) Kukoricából készült golyóstoll

A tollak sosem mennek ki a divatból, mivel szükség van rájuk a mindennapi életünk során. Éppen emiatt is mondhatjuk a tökéletes reklámajándéknak. Hasznos, és emellett nagyon designos is tud lenni a saját logód rárakásával, így pedig sok ember láthatja akár napi szinten is. ☺

2) Újrahasznosított pamut vászontáska

Rengeteg emberhez el tudod juttatni a logódat egy emblémázott vászontáskával. Munkavállalóid számára pedig ez egy rendkívül hasznos ajándék, mivel a mindennapok során is tudják majd használni, akár bevásárlásra.

3) Ivópalack bambusz fedéllel

A hidratálás létfontosságú mindenki számára, így egy emblémázott ivópalackkal nem lőhet mellé az ember. Emellett logóddal több helyen láthatják, mivel a munkavállalód viheti magával, akár kirándulni, edzésre, a tömegközlekedésen és még lehetne sorolni.

4) Fém névjegykártyatartó parafa felülettel

Ha munkavállalóid számos tárgyaláson és megbeszélésen vesznek részt, akkor elengedhetetlen része a munkájuknak az, hogy rendelkezzenek névjegykártyával, amit oda tudnak adni a potenciális ügyfeleknek. Így tökéletes ajándék lehet ez az öko névjegykártyatartó parafa felülettel.

5) Bambusz írószerkészlet

Korábban említettük, hogy mennyire szerves része a mindennapi munkának egy toll használata. Most pedig szettbe is tudsz adni egy tollat és egy töltőceruzát a munkavállalóidnak. Ez a bambusz írószerkészlet modern designnal rendelkezik és természetesen öko.

6) Hűtőtáska extra rekesszel

A munkaidő alatt fontos a megfelelő étkezés és ehhez szükséges egy olyan táska, amivel komfortosan hordozhatjuk az ebédünket, reggelinket, akár mit is szeretnénk vinni. Nálunk pedig található egy hűtőtáska, ami környezettudatos és extra rekeszeivel minden szükséges nasika belefér. ☺

7) Bluetooth füllhalgató bambusz dobozban

A technológia modern világában hatalmas kényelmet tud nyújtani egy vezeték nélküli fülhallgató a mindennapos sürgés-forgásban. A termék tokja pedig bambuszból készült, ami egy környezetbarát megoldást nyújt.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor nézd meg a további termékkínálatunkat, ahol még több termék közül válogathatsz.