A legjobb powerbankok céges ajándékozáshoz

A legjobb powerbankok céges ajándékozáshoz

Céges ajándék kiválasztásánál, legyen szó akár alkalmazottainkról vagy üzleti partnereinkről, több cél is lebeghet szemünk előtt, amikor a tökéletes terméket keressük.

Céges ajándék kiválasztásánál, legyen szó akár alkalmazottainkról vagy üzleti partnereinkről, több cél is lebeghet szemünk előtt, amikor a tökéletes terméket keressük. Egyrészt szeretnénk jó benyomást kelteni céges ajándékainkon keresztül és kötődést kialakítani a megajándékozott személyekben, de ügyelnünk kell rá, hogy praktikus is legyen ajándékunk, amit gyakran használnak majd. Másrészt költséghatékony megoldásban kell gondolkodnunk miközben fontos, hogy logónk, vagy szlogenünk jól látható módon jelenjen meg az ajándéktárgyon. A fenti szempontok mindegyikének kiválóan megfelelnek a leginnovatívabb céges ajándéknak tartott powerbankok, alábbi cikkünkben megvizsgáljuk, mitől ennyire népszerűek manapság.

Így hat a digitalizáció térhódítása a céges ajándékozásra

Kütyükkel és okoseszközökkel átszőtt életünkben már évek óta a technológiával kapcsolatos ajándékok térhódítása zajlik. Ezek az ajándékok egyszerre praktikusak mindenkinek az állandó mobilhasználat miatt, ugyanakkor mégsem annyira elterjedtek, hogy ne fogadnák szívesen ügyfeleink vagy alkalmazottaink szinte bármikor. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, fontos azonban figyelembe vennünk, hogy a praktikum mellett vállalatunk üzeneteit is képesek legyenek közvetíteni, tehát jól logózhatóak legyenek. Íme, az öt legnépszerűbb választás.

Pendrive-ok

Egyszerű műszaki cikkeknek gondoljuk őket, de rendkívül hasznosak, akár az irodában, akár otthoni dolgainkhoz. Pendrive-ból sosem lehet elég azok számára, akik számítógépen dolgoznak, és gyakori fájlátvitelre van szükségük.

Bluetooth hangszórók

A Bluetooth hangszóró fantasztikus választás lehet mindenkinek, aki szeret zenét hallgatni. Jól illeszkednek egy munkahelyi környezetbe, vagy bármely szoba otthoni kiegészítői közé, mert ideálisak a háttérzene biztosításához.

Vezeték nélküli fejhallgatók

A vezeték nélküli fejhallgatók nagyobb szabadságot biztosítanak zenehallgatás közben, akár úton, irodában, vagy otthon hallgatjuk. Egy vezeték nélküli fejhallgató nagyszerű választás lehet céges ajándéknak, mivel számos üzleti vagy személyes helyzetben alkalmazható, például egy zsúfolt ingázás, irodában való munkavégzés, vagy otthoni zenehallgatás során.

Telefontöltők

Az egyik legegyszerűbb technikai ajándékok, de a legpraktikusabbak is egyben. A telefontöltők nagyszerű céges ajándékok az állandóan úton lévők számára, hiszen biztonságot adnak minden utazáshoz. Egy extra telefontöltő mindig jól jön az irodában, otthon vagy akár a kocsinkban.

Powerbankok

A powerbankok még egy lépéssel tovább viszik a töltéshez szükséges eszközök biztonságát, mivel szélesebb körben is használhatóak. Egymaga lehetővé teszi az általunk használt eszközök töltését, legyen szó telefonunk, táblagépünk, vagy vezeték nélküli fejhallgatónk töltéséről, sőt bizonyos esetben egy külső akkumulátort akár laptopunk töltéséhez is használhatunk.

Powerbank zsebben

Ismerd meg a powerbank előnyeit!

Manapság már mindenre okostelefonjainkat használjuk a telefonálástól, üzenetküldéstől és e-mailektől kezdve az internetezésen és szórakozáson át egészen a navigációig. Ezért ha valakinek olyan eszközt ajándékozunk, amellyel feltöltve tarthatja a telefonját, biztosítva ezzel az alkalmazások és funkciók folyamatos elérhetőségét, biztosak lehetünk benne, hogy ezt a céges ajándékot még évekig használni és értékelni fogja.

Mi pontosan a powerbank, mire szolgál?

A powerbank célja, hogy feltöltse az akkumulátorral működő elektronikai eszközöket, amikor úton vagyunk. A powerbank elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebünkben, mégis elegendő erővel bír hozzá, hogy mobiltelefonunkat, táblagépünket, hangszóróinkat, sőt, még laptopunkat is tölthessük vele. Teljesítményüket és az akkumulátor kapacitását milliamperórában határozhatjuk meg, egy tízezer mAh-s powerbank például órákig képes töltést biztosítani telefonunknak. Léteznek persze több mint, 10000 mah kapacitású darabok is, melyeket már komolyabb eszközök töltésére is használhatunk.

Milyen előnyei vannak?

Nem véletlenül tartják a power bankot az egyik legpraktikusabb kütyünek, hiszen rengeteg előnyös tulajdonsággal könnyíti meg életünket.

Univerzális töltő különböző eszközökhöz

A power bank alapvető célja, hogy eszközeink gyors energiabevitelt kapjanak, amikor kifogytak a töltöttségből. Leginkább akkor hasznosak, amikor úton vagyunk, eszközeink akkumulátora lemerült és gyors töltésre van szükségünk. Segítségével annyit telefonálhatunk és fényképezhetünk, amennyit csak szeretnénk, és élvezhetjük kedvenc zenénket is anélkül, hogy aggódnánk áramszükségleteik miatt.

Hordozhatóság

A hordozhatóság a powerbank egyik legfőbb előnye. Nem túl nehezek és terjedelmesek, könnyedén tarthatunk egyet akár zsebünkben is. Segítségével útközben is feltöltve tarthatjuk telefonunkat és egyéb kütyüinket. A legtöbb powerbank elegáns és kompakt kialakítással rendelkezik, hogy vonzó energia megoldást jelentsen, amelyet kényelmesen magunkkal vihetünk.

Több töltőaljzat

Egy másik kiváló tulajdonság, hogy több eszköz vagy kütyü is tölthető egyszerre a segítségével, a kimeneti csatlakozókat párhuzamosan használva. A legjobb powerbank kielégíti a modern kor minden töltési igényét, hiszen gyakran számos eszközt hordunk magukkal, amelyek akár egyszerre is lemerülhetnek.

Kompatibilis minden kütyüvel

Márkától vagy modelltől függetlenül egy powerbank képes feltölteni az összes USB kábelt használó eszközünket, vagy USB-C töltést igénylő kütyüinket anélkül, hogy kompatibilitási problémákkal szembesülnénk.

Milyen típusai vannak?

A hagyományos, téglatest alakú powerbankok a hordozható töltők egyik legelterjedtebb típusai. Ez a típus nagyszerűen alkalmas arra, hogy táskánkban tartva bebiztosítsuk magunkat, ha útközben szüksége lenne egy kis extra energiára valamelyik eszközünknek, de ezen kívül még számos fajtája elérhető.

Vezeték nélküli változatok

Egy vezeték nélküli powerbankra egyszerűen ráhelyezzük telefonunk hátulját, és hagyjuk, hogy az akkumulátor feltöltődjön. Mielőtt beszereznénk egyet, győződjünk meg róla, hogy készülékünk kompatibilis az ilyen típusú töltőkkel.

Zseblámpás power bank

Egy zseblámpa nem csak biztonságot nyújt éjszaka, de a telefonunkat is töltheti. Akkor is hasznos, ha otthonunkban tartjuk áramszünet esetére.

Napelemes powerbank

Környezettudatos megoldás, amit csak kint hagyunk a napon, és ha feltöltődött, csatlakoztathatjuk telefonunkhoz. Egy napelemes powerbankot remekül lehet hosszabb ideig is használni, nem kell aggódnunk amiatt, hogy konnektorra lesz szükségünk a feltöltéséhez.

Powerbank

Cégajándék trend: tűnj ki a tömegből powerbankkal

Mai digitális világunkban kevés olyan hasznos eszközt lehetne elképzelni céges ajándéknak, mint egy powerbankot.  Mindenkinek szüksége van egy tartalék áramforrásra, hogy számtalan kütyüjét folyamatosan üzemben tartsa. Ez az, ami a powerbankokat felértékeli a többi céges ajándékhoz képest, aminek senki sem tud ellenállni. A márkázott powerbankok az utóbbi években így egyre népszerűbb vállalati ajándéktárgyakká váltak, egyértelműen praktikus befektetésnek számítanak marketingkampányunkhoz. Használhatóságuk és széleskörű vonzerejük segít abban, hogy vállalatunk logója hosszabb ideig legyen szem előtt, lehetőséget teremtenek arra, hogy a mindennapokban használt eszközeiken keresztül kapcsolatot teremtsünk ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal.

Miért jó ötlet powerbankot választani céges ajándéknak?

Egy márkázott powerbank biztosan vonzó ajándék lesz a technológiához értő ügyfelek, vagy a sokat utazó dolgozók számára, de lássuk néhány egyértelmű előnyét, ami a többi céges ajándék fölé emeli.

Bárhol felbukkanhat

A logóval ellátott powerbankok kompakt és könnyű darabok, így a felhasználók könnyen magukkal vihetik őket. A saját logónkkal és üzenetünkkel testre szabott powerbankok ennek köszönhetően bárhol megjeleníthetik promóciós információinkat egy megbeszéléstől kezdve a barátokkal való szabadidő eltöltésig.

Széles körben használható

A promóciós powerbankok egyre inkább ideális ajándéktárgyakká váltak a technológiai korszakban, ahol szinte mindenki mobiltelefont használ. Ezért ideális promóciós terméknek számítanak, amelyet kortól és foglalkozástól függetlenül minden ügyfelünk és alkalmazottunk értékelni és rendszeresen használni fog. Gyakorlatilag bármilyen USB-bemenettel rendelkező készüléket fel tudnak tölteni

Értékes ajándéknak számítanak

Ha összehasonlítjuk a logózott powerbankok árát az olcsóbb promóciós termékekkel, hamar rájövünk, hogy a powerbankok értékesebbek és tartósabbak, valamint gyakrabban és szívesebben is használják majd őket. A powerbankba való befektetés hosszú távon garantálja a megtérülést, hiszen hozzájárul vállalatunk hírnevének növeléséhez és a márkaismertség előremozdításához, valamint a gyakori használat miatt az üzeneteinkkel is gyakrabban találkoznak majd a megajándékozottak.

Könnyen testreszabható

A powerbankok azért is nagyszerű promóciós termékek, mert kialakításuknak köszönhetően könnyen testre szabhatók. Nagy, sima felületei tökéletes terepet engednek különböző üzenetek megjelenítésére, valamint ezek az üzenetek használatuk közben folyamatosan szem előtt lesznek.

Milyen szempontok szerint érdemes választani powerbankot cégajándéknak?

A legjobb powerbank kiválasztásához számtalan szempontot figyelembe vehetünk. Az egyszerre csatlakoztatható eszközök számától, vagy a kimeneti feszültség mértékétől az ár érték arányon át az akkumulátor kapacitásáig rengeteg tényezőből választhatjuk ki az ideális eszközt. A Spark kínálatában található számtalan powerbank között kedvére válogatva találhatjuk meg az üzleti céljainkhoz leginkább illeszkedő darabot méret, ár, kialakítás, szín és extrák figyelembe vételével.