Kültéri céges rendezvényeid tökéletes kiegészítői

Kültéri céges rendezvényeid tökéletes kiegészítői

Sok olyan céges esemény van, amit már a szabadban is meg lehet tartani a szép tavaszi időben. Legyen szó akár csapatépítő programokról, kirándulásokról vagy éppen egy céges családi napról.

Ezek a programok elsősorban a jókedv és a szórakozás köré épülnek, de hosszútávú pozitív hatással lehetnek a vállalat működésére, versenyképességére is. Elengedhetetlen lehet egy cég számára, hogy kiépítsen egy olyan közösséget, amelybe szívesen tartoznak az emberek. Továbbá a sikeres csapatmunka lényeges pontja a jó kapcsolat kiépítése.

Szeretnénk pár ötletet adni, hogy milyen típusú reklámajándékokkal tudod még színesebbé tenni az ilyen rendezvényeidet.

Hogy miért is lehet fontos egy reklámajándék az ilyen típusú rendezvényeken?

Egy nagyobb céges rendezvény megszervezése során nem csak a különböző szórakoztató programokra kell figyelmet szentelni, hanem az apró részletekre is. Ilyen lehet például a catering, helyszín megközelíthetősége és a céges ajándékok. Ezzel mutathatja ki a cég, hogy a munkavállalóit megbecsüli, foglalkozik velük. Később pedig, amikor ránéz a termékre a munkatárs, akkor egy kellemes emlék juthat majd az eszébe.

Családi nap a cégnél

A céges családi napok szervezése nagyon jó lehetőséget nyújt arra, hogy javítsuk a cégen belüli kapcsolatokat és csapatot építsünk anélkül, hogy a családdal együtt töltött értékes időből veszítenénk. A sikeres munka elengedhetetlen részét képezi az összetartó csapatszellem, hiszen jobban megy a közös munka, ha olyanokkal dolgozhatunk együtt, akikkel jó kapcsolatot ápolunk.

Tavasszal pedig a jó időre való tekintettel szabadtéri rendezvényeket is lehet szervezni, ahol felnőtt és gyermek egyaránt jól érezheti magát. Például a családi napon belül egy közös piknik finomabbnál finomabb ételekkel igen kellemes élmény lehet. Ehhez pedig elengedhetetlen kiegészítő egy uzsonnás doboz, amit később is fel tudnak használni a kollégák.

A sok program mellett pedig nélkülözhetetlen a hidratálás, így nagyon hasznos ajándék lehet egy hűtőtáska, aminek segítségével hidegen tudjuk tartani az üdítőket. Ha valami modern és letisztult dizájnt keresel akkor most kettő terméket is mutatunk neked, amivel pont ezt tudod sugallni.

A céges összetartozás érzését tudod növelni a különböző csapatépítő rendezvényekkel, ahol a kollégák jobban megismerhetik egymást. Ilyen lehet például egy közös céges kirándulás a szabadba, ehhez pedig megmutatjuk neked a tökéletes termékeket, amiket kollégáidnak adni tudsz. Ezek emblémázásával pedig számos emberhez eljuthat a logód.

Céges közös kirándulás

A csapatépítés fontos részét képezi az, hogy olyan pozitív élményeket éltek át közösen, amire majd szívesen gondoltok vissza a jövőben. Ilyen lehet egy kirándulás valamilyen kilátóhoz, ahol gyönyörű tájakat nézhettek meg együtt. Természetesen a közös kirándulások elengedhetetlen kelléke egy dizájnos hátizsák, amiben minden fontos túrázási kiegészítőt tárolhatsz.

Ezenfelül egy hátizsák később is praktikus lehet, amikor a munka miatt utazol valahova. Egy emblémázott táskával pedig sok új archoz el tudod juttatni a logódat, akár a világ másik oldalára is. ;)

Keress minket bizalommal segítünk elképzeléseid megvalósításában! Számos emblémázási technikával tudjuk logódat ízlésesen, kreatívan elhelyezni a kiválasztott termékekre.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, további szabadidős termékekért nézz szét honlapunkon!