Vezeték nélküli töltők

A vezeték nélküli töltő innovatív és praktikus cégajándék. Webshopunkból többféle stílus, méret és funkció közül választhatod ki a legjobbat.

Vezeték nélküli töltők

Modern világunk egyik kiszolgáltatott érzése, amikor látjuk, hogy telefonunk akkumulátora lemerülni készül, mégsem férünk hozzá töltőhöz. Mivel az okostelefonok akkumulátora folyamatos használat mellett gyorsan lemerül, az állandó kapcsolattartáshoz elengedhetetlen, hogy mindig legyen egy töltő a kezünkben. A vezeték nélküli töltők ezáltal nem csak innovatív, de praktikus meglepetések céges ajándékozásnál, legyen szó akár alkalmazottainkról, akár vállalati partnereinkről. A Spark kínálatában többféle stílus, méret és funkció közül választhatjuk ki a céljainkhoz leginkább illeszkedő típust. A legmodernebb vezeték nélküli töltők ráadásul rengeteg extra lehetőséget rejtenek, aminek köszönhetően az egyik legtrendibb ajándéknak számítanak.

Hogyan működik pontosan egy vezeték nélküli töltő?

A vezeték nélküli töltők leírása meglehetősen egyszerű, olyan töltőket értünk alattuk, amelyek anélkül képesek feltölteni okostelefonunkat, hogy azt konnektorba kellene dugni. Ráadásul ugyanolyan hatékonyak, mint egy hagyományos, vezetékes telefontöltő. A pad erősségétől függően bármilyen okostelefont viszonylag gyorsan fel tud tölteni, megszűntetve a vezetékekkel való bajlódást és a konnektor keresgélését. Bekapcsoláskor mágneses mezőt hoznak létre a töltő tekercsében, majd rácsatlakoznak az okostelefon akkumulátorában lévő tekercsre. Ezáltal a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban töltik fel a készüléket.

Mik a legfontosabb előnyei?

Mivel rezonancia technológiát használnak, a vezeték nélküli töltők bármilyen márkájú okostelefonnal vagy táblagéppel kompatibilisek. Ez azt jelenti, hogy széles körben alkalmazhatók, függetlenül attól, hogy Androidot vagy iPhone-t használunk.

Kétféle formátumban, állványos vagy pad változatban kaphatóak. Míg az állvány nagyszerű egy irodai íróasztalra, addig a pad sokkal kényelmesebb és szinte bárhol használható az anyósüléstől kezdve, egészen a közösségi térig. A padok általában kisebbek és hordozhatóak, könnyen elférnek a zsebben, ellentétben az állványokkal, amelyeknek vízszintes helyzetben kell lenniük a működéshez. Röviden összefoglalva az egyik leginnovatívabb és leghasznosabb promóciós tárgyak, amelyek számos előnnyel járhatnak cégünk számára.

Miért jó ötlet vezeték nélküli töltőt ajándékozni?

Bár egy kicsit drágábbak, mint egy átlagos promóciós termék, a márkás vezeték nélküli töltőkkel azonnali elismerést vívhatunk ki az ajándékozottakban, hiszen nagyobb értéket képviselnek az átlagos céges ajándékoknál, valamint hasznosabbak is. Azon túl, hogy a vezeték nélküli töltők praktikusan használhatók, modern kialakításuknak köszönhetően jól néznek ki, valamint vállalatunk arculati elemeit is kényelmesen megjeleníthetjük rajtuk. Lehet, hogy kicsik, de még így is rengeteg felületet biztosítanak egy logó, egy egyedi grafika vagy minta elhelyezésére. A Spark kínálatában formák, méretek és színek tekintetében is széles választékot találhatunk belőlük, és hihetetlenül könnyen testre szabhatók.

Mire figyeljünk a vezeték nélküli töltő kiválasztásakor?

Amellett, hogy drágább, kicsit összetettebb is, mint egy hagyományos céges ajándék. Éppen ezért nem árt tisztába lennünk néhány dologgal, amikor vezeték nélküli töltőt választunk.

Teljesítmény

A vezeték nélküli töltők legfontosabb összetevője a teljesítménykapacitás. A legtöbb szabványos párna mindössze öt wattos teljesítménynél kezdődik, de néhány prémium minőségű párna akár tizenöt wattal is rendelkezhet. Ez már bőven elég ahhoz, hogy kevesebb, mint egy óra alatt akár teljesen feltöltsön egy okostelefont.

Műszaki adatok

A teljesítményen kívül érdemes ellenőrizni még néhány funkció meglétét ahhoz, hogy biztosan a legmodernebb eszközt válasszuk céges ajándékunknak. Tartalmaz-e például valamilyen gyorstöltési technológiát a kiválasztott termék, tud-e csatlakozni egy okosórához, képes-e olyan extrákra, mint mondjuk a zenelejátszás?

A Spark kínálatában többféle töltőpad közül választhatjuk ki a cégünk számára tökéletes darabot. Léteznek megnövelt felülettel rendelkező darabok, ha a logó és a márka láthatósága az elsődleges szempont, vannak merész anyagokat és formákat használó termékek, de visszafogottabb, elegáns megjelenésű töltők is, hogy a legtöbbet hozhassuk ki céges ajándékunkból.