Vászontáska

Miért ideális reklámajándék a vászontáska? Praktikus és azt sugallja, hogy cégünknek fontos a fenntarthatóság.

Ahogy a környezettudatos életmód egyre nagyobb teret nyer magának, úgy szorulnak ki a használatból az eldobható műanyag szatyrok. Már a hipermarketek is kezdenek szinte teljesen átállni az újrahasznosított zacskók alkalmazására, vagy a többször használatos táskák bevezetésére. Az átlagember is egyre inkább odafigyel arra, hogy ne szaporítsa otthon a nejlonzacskók tömkelegét, hanem ehelyett inkább hordjanak magukkal egy környezetbarát táskát, szatyrot. Ezt újra meg újra tudnak használni és nem keletkezik belőle plusz szemét.

Ezt a trendet meglovagolva kiváló reklámajándék lehet egy logózott vászontáska. Praktikus, olcsó promó termék, aminek viszont használhatósága miatt hatalmas reklámértéke van.

Miért népszerűek a vászontáskák?

A környezetvédelem ma már egy kikerülhetetlen fogalommá vált, mindenkihez eljutott, hogy oda kell  figyelnünk a bolygónk védelmére, különben elpusztítjuk azt. Ehhez pedig többek között arra van szükség, hogy a környezetre káros szemét mennyiségét csökkentsük. A műanyag csomagolóanyagok, műanyag flakonok, és szatyrok a leggyorsabban cserélődő és felhalmozódó hulladékot jelentik. Ezért ezeket kell kiváltani olyan anyagokkal, amik tartósabbak, vagy könnyebben lebomlanak.

Tulajdonképpen a gyorsan és olcsón előállított, de könnyen amortizálódó műanyagokról visszatérünk a természetes és tartós anyagok használatához. Itt jönnek képbe a vászontáskák, hiszen erősek, nem mennek tönkre könnyen, és ha végül mégis elhasználódnak, akkor sincsenek káros hatással a környezetre. Ezért az emberek szívesen választják, ennek köszönhetően pedig remek reklámajándék válik belőle.

Miért jó választás a vászontáska marketing ajándékként?

A vászontáska egy praktikus ajándék, hiszen tényleg szüksége van rá az embereknek, jó alternatívát nyújt az eldobható szatyrokkal szemben. Céges oldalról pedig egy olcsón beszerezhető reklámajándék, aminek viszont nagy a reklámértéke. A vászontáskán nagy méretben fel lehet tüntetni a cégünk logóját, és egy tollhoz, vagy bögréhez képest, nem csak az irodában, az asztalon látható, hanem folyamatosan mozgásban van, több helyen feltűnik, több emberhez eljut.

Az ilyen marketing ajándék azt is sugallja a cégünkről, hogy fontos nekünk a fenntarthatóság, a környezettudatosság. Ez önmagában is nagy értékkel bír, és potenciális vásárlókat jelenthet, hiszen akik számára fontos a környezetvédelem, azok szívesebben vásárolnak olyan cégektől, amik szintén elkötelezettek ebbe az irányba.

A vászontáskák ráadásul remekül variálhatóak, több méretben is kaphatóak, különböző fülekkel ellátva. Nagy felület áll rendelkezésünkre ahova a márkajelzésen kívül különböző szöveges üzeneteket, mintákat is elhelyezhetünk. Választhatunk, hogy nyomott mintát szeretnénk, vagy hímzést. Teljesen személyre szabható, a márkánkoz igazítható, vagy egy aktualitáshoz köthető. Csak a kreativitásunk szabhat határt a lehetőségeknek.

A Spark kínálatában találhatók mindennapi használatra alkalmas vászontáskák, kifejezetten bevásárláshoz praktikus vászontáskák, amik készülhetnek pamutból, újrahasznosított pamutból, vagy OEKO-TEX pamutból is. Érdemes körülnézni a kínálatunkban, mert biztosan megtalálod a cégednek megfelelő terméket.