Céges pulóver

A céges pulóver ideális reklámajándék partnereidnek, alkalmazottaidnak. Webáruházunkban számtalan szín, stílus, méret között válogathatsz.

Céges pulóver

A személyre szabott pulóverek régóta a marketingipar egyik alapdarabjának számítanak, akár ügyfeleinknek, akár dolgozóinknak szánjuk őket. A céges pulóverek használata számtalan előnnyel járhat vállalatunk szlogenjének terjesztésétől és logónk láthatóságának növelésétől célközönségünk elismerésének kivívásáig. Akár alkalmazottaink, akár vásárlóink számára keresünk egyedi pulóvereket, a Spark kínálatában minden alkalomhoz tökéletes megoldást találunk számtalan színben, méretben és stílusban.

Miért jó reklámajándék egy céges pulóver?

A pulóverek ideális személyzeti- vagy ügyfélajándéknak számítanak. Egyszerre kényelmes és praktikus, mindennapos ruházati cikkek, melyek akár évekig élvezhetők, és garantáltan mindenki örömmel fogadja. Kiváló minőségű tervezéssel és nyomtatással az emblémázott pulóverek vállalatunk egyik legsikeresebb marketingeszközeivé válhatnak.

Promóciós lehetőségek

Egyedi promóciós pozitív attitűdöt alakíthatnak ki vállalatunk iránt az ügyfelekben, és erősíthetik az összetartozás érzését alkalmazottjainkban. Az emblémázott pulóverek relatíve nagy nyomtatási területekkel rendelkeznek logóink és üzeneteink kommunikálására, de túlzásba sem szabad esni, senki sem szeretne ugyanis élő reklámtáblává változni.

Kötődés kialakítása

Egy pulóverre ruházati alapdarabként is tekinthetünk, ami a mindennap használat során növeli a kötődés mértékét. Ezáltal a vállalattal való interakciós hajlandóság egyaránt nagyobb lesz. Egyfajta érzelmi kötődés alakulhat ki a vevőben, ami később üzleti növekedéséhez vezethet.

Word-of-mouth marketing

A szájreklám marketing az utca emberének figyelmére épít, aminek segítségével a pozitív véleményeken keresztül lesz ismertebb egy vállalat. Egy céges pulóver elöl és hátul is feltűnő elemeket tartalmazhat, mint például a logót, speciális üzeneteket feltűnő színekkel írva. A dizájn pedig szintén olyan tényező, amely márkánkra irányíthatja a figyelmet, amivel értékes reklámfelülethez jutunk azáltal, hogy az emberek egymásnak adják tovább az információt.

Hatékony megtérülés

Mivel a promóciós árucikkek életük során számos alkalommal kommunikálnak cégünkről, az egy megjelenésre jutó költségünk nagyon alacsony. Vállalati pulóvert viselő alkalmazottaink cégünk nagyköveteivé válnak a külvilág felé. Éppen ezért egy céges pulóverbe fektetett összeg munkáltatói szempontból az egyik legjövedelmezőbb döntés, mivel a dolgozó motivációjára és elköteleződésére is hathatunk általa.

Egyszerű kivitelezés

A céges pulóverek gyártásával foglalkozó cégek kínálatában található termékek jellemzően minden igényt kielégítenek, miközben végigkísérnek minket a teljes folyamaton, a tervezéstől, a pulóver hímzésén keresztül, egészen a szállításig. Akár valami egyszerűt, akár valami bonyolultat szeretnénk, a Spark tapasztalt csapata gyors és egyszerű módon teszi lehetővé, hogy kiváló minőségű termékeket adjon ügyfeleinek, dolgozóinak.

Mire figyeljünk céges pulóver kiválasztásánál?

A legfontosabb mindenekelőtt az üzeneteink közvetítésén túl, hogy praktikusnak és kiváló minőségűnek kell lenniük. Így nagyobb valószínűséggel használják majd őket, és vállalkozásunkról is pozitív üzenetet közvetítenek.

A pulóver anyaga, típusa

A több pamutot tartalmazó pulóverek kényelmesebbek és hosszabb ideig tartanak.

Figyeljünk továbbá arra is, hogy a pulóverek közül céljainknak megfelelő modellt válasszunk ki attól függően, hogy mikor, hol és hogyan fogják használni az ügyfelek, vagy dolgozóink a pulóvert. Téli akciókhoz esetleg vastagabb modelleket válasszunk, de a nyári szezonális eseményekhez hasznosabb lehet egy könnyű kapucnis pulóver.

Pulóver emblémázás: a színek is számítanak

Ügyeljünk arra, hogy az üzenet és a logó színe kontrasztban legyen a pulóver színével. Tehát, ha világos színeket választunk céges pulóverünkhöz, válasszunk sötét árnyalatokat a dizájnhoz, és fordítva.  Ezenfelül érdemes a cégünk arculati színeihez illeszkedő típusokat választani.

Stílusos megoldások

Emeljük ki logónkat vagy szlogenünket egyedi grafikával, alakítsuk a promóció stílusához. Legyen szó vállalati eseményről, évfordulóról vagy egyszerű karácsonyi ajándékról, a céges pulóverek bármilyen témához testre szabhatók.

A céges pulóver előnyeit a Spark kínálatában egy helyre sűrítve érhetjük el, ráadásul garantáltan minőségi munkát kapunk a pénzünkért. Árajánlatért csak válassza ki kedvencét és vegye fel velünk a kapcsolatot!