Reklámajándék

A reklámajándék kiváló marketingeszköz a cég ismertségének növeléséhez. Nézz szét a webáruházunkban: minőségi reklámajándékok széles választéka vár!

Reklámajándék

Az emberek többsége valamiért imádja a repi ajándékokat. Menőnek tartjuk, hiszen egy-egy cég logójával ellátott toll vagy bögre azt mutatja, mi is tartozunk valahova, bízunk az adott cégben. Ha az egyébként is szerethető céged kreatív ajándékkal kedveskedik a partnereknek, vagy a vásárlóknak, ez a bizalom tovább épül. A legjobb helyen vagy akkor is, ha most indítod a vállalkozásod, vagy ha javítanál branded ismertségén. A Spark kínálatában a pólóktól és az esernyőktől kezdve, a konyhai kiegészítőkön és csokifalatkákon át, egészen a sportkellékig válogathatsz olyan reklámajándékok közül, amik a legjobban tükrözik céged üzenetét. A készletünkben környezetbarát termékek is megtalálhatóak!

Milyen a jó reklámajándék?

A jó repi ajándékok mindig tudatosan készülnek el. Pontos tervezést igényelnek, hogy kimondottan azt a hatást érd el velük, ami cégednek a legjobb. Mi alapján érdemes válogatni? Első lépésként gondold át a következő kérdéseket.

Milyen célból szeretnél ajándékozni?

Céges reklámajándékot PR célokból vagy eladásösztönzés miatt készíttetünk. Tartsd szem előtt, hogy a választott terméknek összhangban kell lennie a céged marketingkommunikációs stratégiájával.Szemléltető példa egyébként, hogy ha egy fogorvosi rendelő repi ajándékként céges logóval ellátott lapátokat osztogat, nem biztos, hogy célba talál a reklám, mint olyan.

Ha a cég és a vele kapcsolatban álló vevők, ügyfelek közötti kommunikációt erősítenéd, választhatsz a reprezentatív ajándékok (árát tekintve ez a kategória a legdrágább), a közepes értékű ajándékok és az olcsóbb szóróanyagok közül. Ha azonban céged forgalmát növelnéd, válogass a promóciós ajándékok közül, melyeknek osztogatása hatékony reklámeszköz a vásárlási kedv növelésére.

Kinek szeretnél ajándékozni?

Bármi is legyen a célod a reklámajándékokkal, meg kell határoznod, ki a célcsoportod. Ezek lehetnek a kollégák, új- vagy régi vásárlók, kereskedők, más cégek, vagy egy adott rendezvény résztvevői. Teljesen mindegy, kiket szeretnél megajándékozni, a lényeg, hogy ez a csoport egy jól körülhatárolható csoport legyen. Ennek fényében pedig már könnyebben választhatsz megfelelő ajándékot.

Mekkora összeget szánsz az ajándékozásra?

Ha megválaszoltad a fenti két kérdést, határozd meg, hogy mekkora büdzsé áll rendelkezésre. Gondold át, mekkora az az összeg, amit megéri beleinvesztálni a reklámajándékba, és az milyen eredménnyel járhat. Válassz olyan minőségi terméket, ami néhány használat után nem fog a kukában landolni, így a tartós ajándékot egy megbízható céggel azonosítják majd.

Mit szeretnél ajándékozni?

Érdemes olyan repi ajándékban gondolkodni, ami a logód nélkül is emlékezteti az ajándékozottat arra, hogy mivel foglalkozik a céged. Ha edzőtermed van, jó ajándék lehet a tornazsák, ha könyvelőirodát üzemeltetsz, akkor az iratrendező lehet a megfelelő választás. Ha céged filozófiája összhangban van a környezetvédelmi törekvésekkel, a Spark kínálatában több olyan termék közül is válogathatsz, ami újrahasznosított, vagy könnyen lebomló alapanyagokból készült.

Van néhány univerzális ajándéktárgy is, mint például a toll, a kulcstartó vagy a bögre – ezekre jellemzően mindenkinek szüksége van a hétköznapokban, és aránylag gyakran vannak szem előtt. Webshopunkban egyébként már 30 forintos darabáron találhatsz egyszerűbb céges reklámajándékokat – de ha valami igazán exkluzívra vágysz, keress rá a Ferraghini termékekre vagy a Wenger által gyártott ajándéktárgyainkra.

Ha minőségi és megfizethető repi ajándékokat keresel, nem is lehetnél jobb helyen! A Spark széles kínálatában szinte bármit megtalálhatsz. Nézz szét az egyedi reklámajándékaink között is!