Golyóstoll

Egy golyóstollal nem lehet melléfogni, ideális reklámajándék bármilyen célközönségről is van szó. Webshopunkban széles és minőségi választék vár!

A golyóstollak számítanak az egyik legnépszerűbb céges ajándéknak, hiszen az emberek 80%-a napi szinten használ tollat. Magukkal tudják vinni, és minden alkalommal előveszik, amikor valamit fel akarnak jegyezni, alá akarnak írni, tehát nem egy fiókba, vagy szemétbe hajított reklámajándékról beszélünk. Könnyen el lehet helyezni rajta a cégünk logóját, ami pedig így sokszor szem előtt van. Ráadásul alacsony költséggel érhetünk el kimagasló reklámértéket.

A Spark kínálatában megtalálható az egyszerű műanyagtolltól kezdve, az újrahasznosított műanyagból a fenntarthatóság jegyében készült tollon át, a prémium céges ügyfelek számára tökéletes, kiemelkedő minőségű ajándék tollig számtalan típus.

Miért ideális reklámajándék a golyóstoll?

A golyóstollak kedvező áron nyújtanak kimagasló reklámértéket, könnyen a cég színvilágához igazíthatóak, logózhatóak. Az emberek mintegy 80%-a minimum egy éven keresztül megőrzi a promóciós ajándékokat, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt végig reklámozzák a cégünket. A golyóstollak pedig azért emelkednek ki a többi reklámajándék közül, mert kis helyen elférnek, könnyen hordozhatóak és napi szinten vannak használatban.

Mi alapján válasszunk tollat?

Azt kell először mérlegelni, hogy kinek szánjuk a tollakat:

  • Potenciális vásárlóknak
  • Alkalmazottaknak
  • Rendezvényen reklámajándéknak
  • Üzleti partnereinknek

A nagyobb mennyiségben szétosztott tollak esetében, ahol elsősorban csak az számít, hogy minél több helyen jelenjen meg a márkánk, nem érdemes túl sokat költeni egy-egy tollra. Hiszen ezzel nem fogjuk növelni a reklám hatékonyságát. Egy rendezvényen a pultra kirakott, vagy a hostessek által osztogatott tollak nem célzottan jutnak el egy csoporthoz, ezért elég, ha egyszerűek, de figyelemfelkeltőek. Lehet kifejezetten humoros megjelenésű, emlékezetes tollakat választani.

Az alkalmazottaink, üzleti partnereink számára már behatároltabban tudunk választani, hiszen számít, hogy tartós, mutatós, elegáns legyen. Fontos, hogy előtte tisztázzuk, mit akarunk kommunikálni a cégünkről, különleges alkalomra készül-e az ajándék, illetve a tollat csak önmagában adjuk, vagy egy csomag részeként.

Milyen eseményen érdemes tollat ajándékozni?

Golyóstollat ajándékozni, több esetben is lehet, és érdemes is. Bármilyen rendezvényen jelenünk meg, vihetünk magunkkal ajándék tollakat, amik a pavilonunknál az asztalokra kirakva használhatóak, elvihetőek. Ilyen célra olcsóbb tollakat érdemes használni, amik kevés anyagi befektetéssel viszik hírét a cégünknek.

Az alkalmazottainknak is adhatunk céges tollakat, hiszen arra minden vállalkozásban szükség van. Emellett a dolgozóknak köszönhetően minél többször, minél több helyen jelenhet meg a márkajelzésünk, segít abban, hogy az ügyfelek is megismerjék a márkát.. Ezen kívül profizmus benyomását kelti, ha az alkalmazottak céges termékeket használnak.

Az üzleti partnereink számára is ajándékozhatunk céges tollakat, akár prémium jellegű, gravírozott darabokat, díszdobozban, akár egy csomag részeként. Egy ilyen ajándék, akár karácsonykor, akár más alkalommal, hozzájárul az ügyfélkapcsolatok erősítéséhez.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a toll kiválasztásánál?

  • Milyen árkategóriába essen?
  • Környezetbarát anyagból készüljön-e?
  • Milyen típusú tintával írjon? Legyen zselés, golyós esetleg többszínű?
  • Milyen szín passzol a márkánkhoz?
  • Legyen rajta valami extra funkció, például stílus vég?

Hogyan lehet egyedivé tenni a golyóstollakat?

Több módon is egyedivé lehet varázsolni a reklámajándéknak szánt tollakat, például gravírozással, egyedi színekben nyomtatott tollakkal, logózással. Választhatunk valamilyen humorosabb megjelenésű tollat is, ami az íróasztalon dísztárgy szerepét is betölti, és biztosak lehetünk benne, hogy nem dobják majd ki a kukába.

A webshopunk kínálatában széles választékban találhatóak reklámajándékként használható tollak, minőségi kivitelben, akár környezetbarát újrahasznosított anyagokból is.