Maxema minőségi tollak Olaszországból

Precíz tervezés, aprólékos design, folyamatos kutatás és tesztelés, a legjobb anyagok kiválasztása. Röviden: gyönyörű tárgyak szeretete és környezetvédelem. A Maxema számára ezek jelentik az olasz minőség sarokköveit.

A Maxema által kreált tollak nemcsak maradandóak és környezetbarátok, hanem stílusos megjelenésükkel segítenek használójuknak az önkifejezésben. Ez a Maxema missziója: támogatni mindenkit, bárhol is legyen a világon, hogy elmondja történetét és maradandó üzenetet hagyjon.

A Spark Promotions kizárólagos forgalmazásában érhetőek el a Maxema tollak, amelyek között már antibakteriális felületű és újrahasznosított anyagból készült íróeszközök is elérhetőek. A tollak kitűnő alapanyagot jelentenek minőségi és személyreszabható promóciós terméknek.

A Maxema 1987-es fennállása óta nagy utat tett meg: ma már szerte a világon elérhetőek és ismertek a prémium minőségű olasz tollak. Sikerüket nagyban az olasz hagyományok megtartásának, stíluselemek használatának és a minőségi termékek készítésének szenvedélyének köszönhetik. 2021-es katalógusuk az alábbi linkeken érhetőek el: Maxema Antibakteriális Katalógus 2021