Etikai és társadalmi felelősségvállalás

A vállalati és társadalmi felelősségvállalást nagyon komolyan vesszük a Spark Promotionsnál. Létrehoztunk egy döntéshozatali és végrehajtási folyamatot, amely biztosítja, hogy a vállalat tevékenysége során támogatja a nemzetközi emberi jogok érvényesülését, a  munkaügyi és környezetvédelmi normák betartását  és a jogi követelményekre  vonatkozó szabályok szerinti eljárást.
Minden beszállítónk aláírja az etikai kódexünket, így biztosítva az etikus beszerzési hátteret és a  szállítás  minőségét.
A Spark Promotions igyekszik megfelelni ügyfeleink esetleges további egyedi kéréseinek is, mind a termékek és szolgáltatások értékesítése, mind a társadalmi felelősségvállalás tekintetében.

A termékek előállítása tekintetében, az összes  általunk szolgáltatott termék megfelel a származási országban előírt biztonsági elvárásoknak, továbbá  az Európai / CE szabályoknak is.

A Spark által szállított összes termék ellenőrzött beszállítóktól származik. Szükség esetén  nemzetközileg elismert független ellenőrzést végeztetünk pl. STR, ACTS, SGS stb. A tesztek eredményének másolatát kérés esetén eljuttatjuk az ügyfeleinkhez.