Egyedi törölköző

A céges egyedi törölközők ugyanazt a funkciót látják el, mint a hagyományos típusok, azzal a jelentős különbséggel, hogy remek felületet biztosítanak a márkajelzés vagy más céges arculati elem elhelyezésére. A törölközőket gyakran visszük magunkkal gyógyfürdőbe, edzőterembe vagy uszodába.

Egyedi törölköző

A törölközők nélkülözhetetlen társaink a mindennapokban, így akkor is remekül alkalmazható kiegészítők, ha céges keretek között használnánk őket. Szinte minden épületben találkozhatunk velük, lakóingatlanokban, egészségügyi- és közintézményekben vagy irodákban egyaránt elmaradhatatlan kellékek. Így arculatépítésre is hatékony eszközök lehetnek: ha irodánk, üzletünk vagy más kereskedelmi egységünk valamennyi helyiségében egységesen ugyanazokat a típusokat használjuk, egy profi és rendezett vállalat benyomását kelthetjük partnereinkben.

Széleskörű felhasználhatósága miatt ugyanakkor egy egyedi törölköző céges ajándékként is megállja a helyét, egy reklámkampány részeként, vagy személyre szabott ajándékként egyaránt. A webshopunkban számos igényre kínálunk megoldást egyedi törölközőinkkel: sportoláshoz, napozáshoz vagy szállodai nyaraláshoz egyaránt használható típusok, különböző színekben, méretekben és anyaghasználat mellett érhetők el.

Az egyedi törölköző, mint reklámajándék

Promóciós tollakkal és bögrékkel már valószínűleg legtöbb ügyfelünknél tele a padlás – hasznos kellékek, ugyanakkor a mi hasonló ajándékunk is ugyanilyen tucattárgy lehet, ami könnyen elveszik a sokaságban. Ezzel szemben egy egyedi törölköző ritkaságszámba megy, így biztosan felkapják a fejüket potenciális vásárlóink, ha egy nagyobb rendezvényen osztogatni kezdjük őket.

Időtálló és praktikus kiegészítő

Egy jobb minőségű törölköző akár évekig is kitarthat, megőrizheti eredeti állapotát anélkül, hogy a design vagy a céges reklámelemek elhalványulnának. Törölközőből pedig soha nem lehet elég, már csak higiéniai követelmények miatt is rendszeres cserére szorulnak, így egy elegánsabb darab akár ügyfeleink napi használati tárgyai között is helyet kaphat. Ha minőségi, időtálló típust választunk, amely a rendszeres használat mellett is kiállja idő próbáját, gyakorlatilag egyszeri befektetéssel, minden további költség nélkül hosszú távon gondoskodhatunk a folyamatos reklámról.

Különböző igényekre találhatunk megoldást

A törölközők különféle formában és méretben érhetők el, a nagyméretű strandtörölközőktől kezdve a kisebb kéz- vagy arctörlőkig bezárólag. Anyagát a célnak függvényében érdemes kiválasztani, és olyan típus mellett voksolni, ami ideális akár sportoláshoz, akár fürdőszobai használathoz. Egyszerre lehet kiváló marketingeszköz és praktikus elem, korosztálytól függetlenül szinte bármelyik vásárlónk számára.

Széles közönséget érhetünk el vele

A céges egyedi törölközők ugyanazt a funkciót látják el, mint a hagyományos típusok, azzal a jelentős különbséggel, hogy remek felületet biztosítanak a márkajelzés vagy más céges arculati elem elhelyezésére. A törölközőket gyakran visszük magunkkal sokak által látogatott helyekre is, kifejezetten kedvelt megoldások utazások alkalmával, használjuk őket gyógyfürdőben, üdülőhelyeken, edzőtermek vagy uszodák látogatása során, de egy vízparti nyaralásnak is elengedhetetlen kellékei lehetnek.

Hogyan lehet hatékony marketingeszköz az egyedi törölköző?

Az egyedi promóciós törölköző kiváló eszköz potenciális vásárlóink figyelmének megragadására. Érdemes úgy tekinteni rájuk, mint egy hatalmas vászonra, amely teret kínál arculatunk kifejezésére. Fontos, hogy kitűnjenek a közönséges fürdőlepedők vagy kéztörlők közül, ugyanakkor túlzásokba sem szabad esni. A több nem mindig jobb, ha túl nagy felületét borítják be logók és szlogenek, feltűnőek lehetnek, ám mégis túl zsúfoltak a kellemes befogadáshoz.

Ugyanakkor minden esetben célszerű a márkajelzés és az arculat feltüntetése, a cég logójának, színvilágának vagy üzeneteinek, szlogenjeinek használatával, ügyesen ötvözve a design- és marketingelemeket. Ha ilyen jellegű kampányt tervezünk, érdemes odafigyelni az időzítésre: nyári napokon, valamilyen fürdő vagy strand közelében nagyobb érdeklődést válthat ki, mint a hidegebb, csapadékosabb évszakokban.

Nem muszáj azonban kizárólag márkaismertségünk növelésében gondolkodni. Egy minőségi egyedi törölköző kiváló ajándék lehet akár egy törzsvásárlói programban is, hűséges vevőink elköteleződését tovább javíthatjuk, ha egyszerre praktikus és márkás ajándékkal lepjük meg őket, amely kitűnik az átlagos darabok közül.