Egyedi kulcstartó

Egy egyedi kulcstartó amellett, hogy praktikus eszköz mindennapjainkban, céges szemmel nézve kifejezetten hatékony marketingeszköz is lehet. Hiszen nap mint nap előkerül a táskákból, kabátzsebekből, hirdetve vállalkozásunkat, amerre csak a tulajdonosa jár.

Egyedi kulcstartó

Napjainkban egy vállalatnak minden lehetőséget meg kell ragadnia, ha szeretne kitűnni a tömegből, megkülönböztetni magát versenytársaitól. Egy egyedi kulcstartó amellett, hogy praktikus eszköz mindennapjainkban, céges szemmel nézve kifejezetten hatékony marketingeszköz is lehet. Hiszen nap mint nap előkerül a táskákból, kabátzsebekből, hirdetve vállalkozásunkat, amerre csak a tulajdonosa jár.

Fontos, hogy valamilyen egyedi, frappáns megoldással álljunk elő, amellyel nemcsak vásárlóink figyelmét hívjuk fel, hanem hetekkel, hónapokkal vagy akár évekkel később is emlékeztetjük őket márkánkra. Webshopunk kínálatában a hagyományos kulcstartók mellett olyan multifunkciós típusok is találhatók, amelyek különböző helyzetekben jelenthetnek praktikus megoldást például egy vízmértékkel kiegészülve.

A kulcstartó szerepe a mindennapokban

Kulcstartóval mindenki rendelkezik, ráadásul naponta akár többször is használja, elengedhetetlen kelléke mindennapjainknak. Több szempontból is hasznos: nemcsak segít egy helyen tárolni, akár rendszerezni különböző kulcsainkat, hanem csökkenti az elvesztés veszélyét is. Amíg egy-két kulcs könnyedén elkallódhat, egy nagyobb, nehezebb csomó leejtése zajosabb, nehezebben csúszik be könyvek vagy kacatok közé.

A kulcsokra napjában akár többször is szükségünk lehet, ezért fontos a praktikus elrendezés, hogy mindig könnyedén kézre essen a szükséges darab. Akár több kulcstartó is kerülhet egy csomóra, jól megkülönböztetve egymástól például az irodához és a lakáshoz, esetleg más helyiségekhez, vagy a levelesszekrényhez tartozó darabokat. A kulcstartót sokszor jól látható helyre tesszük ki, így akár mások figyelmét is felkelthetjük céges ajándékunkkal. Ehhez viszont elengedhetetlen valamilyen egyedi és kreatív megoldással előállni, ami cégükre utal.

Hogyan lehet egy egyedi kulcstartó hatékony marketingeszköz?

Valószínűleg nem mi leszünk az egyetlenek, akinek sikerült különböző ajándékokkal elérni vásárlóinkat, ezért fontos, hogy a miénk valamiért jobb legyen, mint a többi. Ezt elérhetjük pazar formatervezéssel és kellemes designnal, de az esztétikai szempontok mellett a funkcionalitásban is nyújthatunk valamilyen különlegeset. A hagyományos modellekkel ellentétben, amelyek csak kulcsok hordozására szolgálnak, a kombinált kulcstartók számos hasznos kiegészítővel rendelkeznek, amelyek bárki számára praktikusak lehetnek a mindennapok során.

Karabineres egyedi kulcstartó

A karabiner, ha nem is napi rendszerességgel, azonban viszonylag gyakran „jöhet jól” a mindennapokban, kifejezetten sokoldalúan használható eszköz. Emellett kiváló felület lehet a céges arculati elemek megjelenítésére a stílusos, szegecselt fém lapocska, gravírozással tüntetve fel például márkanevünket. Kifejezetten elegáns megoldást kínálnak a szövet szíjjal rendelkező típusok, amelyek amellett, hogy praktikus viseletet tesznek lehetővé, igazán márkás céges ajándékok lehetnek.

Kulcstartó kocsi érmével

Kisebb vagy nagyobb rendszerességgel betévedünk nagyobb áruházakba, ahol a kosár sokszor nem elég, ugyanakkor digitalizált világunkban nem biztos, hogy éppen van nálunk némi felesleges aprópénz a bevásárlókocsihoz. Ellenben a kulcscsomónk szinte mindig kéznél van, és milyen hasznos tud lenni, ha azon pont egy erre a célra rendelt érme is lenne. Marketing szempontból tehát szinte egyedülálló lehetőséget kínálnak az ilyen egyszerű kis megoldások, egyik felületükön tökéletes alkalmat biztosítva egy céges logó megjelenítéséhez.

Üvegnyitós egyedi kulcstartó

Bár hagyományosan inkább sörnyitóként ismerhetjük, az egyre több üveges üdítő nyitására is alkalmas lehet ez a kis eszköz, így akár már önmagában is remek multifunkciós tárgy. Ugyanakkor annak sincsen semmi akadálya, hogy tovább növeljük az egyedi kulcstartó funkcionalitását és nem csak üvegnyitó, hanem például egy bevásárlókocsi érme is legyen egyben. A kiegészítők és a kombinációk száma pedig, ha nem is végtelen, de számtalan élethelyzetre állhatunk elő valamilyen egyedi és frappáns megoldással.

Webshopunk kínálatában olyan további hasznos multifunkciós egyedi kulcstartó között válogathatunk, mint az egyenes- vagy csillagfejű csavarhúzóval, mini zsebkéssel felszerelt típusok. Egyszerre kreatívak és praktikusak lehetnek továbbá a vízmértékkel és colstokkal felszerelt típusok akár szakmai konferencián is különleges ajándékok lehetnek.