Egyedi jegyzetfüzet

Az egyedi jegyzetfüzet időtálló ajándék, olyan praktikus kiegészítő, amely talán soha nem megy ki a divatból. A jegyzetfüzet számos helyzetben jól jöhet, gyors számítások, összesítések elvégzésére, jegyzetelésre. Az egyedi jegyzetfüzet alkalmazkodik célközönségünk bármilyen igényéhez.

Egyedi jegyzetfüzet

Az egyedi jegyzetfüzet időtálló ajándék, olyan praktikus kiegészítő, amely talán soha nem megy ki a divatból. Napjainkban szinte mindenkinek a zsebében ott lapul egy okostelefon, annak minden funkciójával, köztük a jegyzetelés lehetőségével is. Mindez mégsem eredményezi azt, hogy a hagyományos módszerek idővel mind kimennének a divatból, a kézzel rögzített emlékeztetőknek még mindig van valamilyen sajátos erejük.

A jegyzetfüzetekben rejlő promóciós lehetőségek kiaknázásával egyszerre érhetünk el új embereket és növelhetjük márkánk ismertségét, végső soron forgalmat generálhatunk vállalkozásunk számára. A webshopunk széles kínálatában különböző jegyzetfüzetek között válogathatunk, az elegánsabb, keménykötésű, különleges alkalomra szolgáló típusoktól kezdve egészen a széleskörű terjesztésre szánt, tiszta papírból készült jegyzettömbökig bezárólag.

Miért hasznos egy egyedi jegyzetfüzet reklámcélokra?

Amellett, hogy egyszeri befektetés mellett jelenthet folyamatos reklámot, vásárlóink elköteleződését is növelhetjük egy-egy egyedi ajándéktárggyal. Az ügyfelek általában azért vásárolnak terméket, vagy vesznek igénybe szolgáltatást, mert megoldást keresnek valamilyen problémájukra. Ha egyszerre tudunk valamilyen frappáns és praktikus ajánlattal előállni, azzal remekül növelhetjük a cégünkkel szembeni bizalmat, meglévő és leendő ügyfeleink szemében egyaránt.

Mindig kéznél van egy jegyzetfüzet

Egy jegyzettömb bármikor jól jöhet: például akkor, amikor történetesen telefonhívás közben kell gyorsan jegyzetelni. Dátumok, határidők, címek, találkozók részletei is pontosan rögzíthetők benne és később bármikor, pillanatok alatt elő tudjuk keresni őket. Hiszen a jegyzetfüzet soha nem merül le, használatához nincs szükség áramforrásra vagy internetkapcsolatra, nem kell idő a bekapcsolásához. Akár a munkahelyi, akár az otthoni fiókban találhatunk neki állandó helyet, egy biztos pontot legfontosabb információink számára.

Praktikus

A jegyzetfüzet számos helyzetben jól jöhet, gyors számítások, összesítések elvégzésére, jegyzetelésre vagy éppen rajzolásra – az élet nagyon sok területén találkozhatunk velük. Mérnököknek, marketingesnek de akár még művészeknek is hasznos segítség papírra vetni ötleteiket, ellenőrizni számításaikat vagy éppen részletesebben szemléltetni elképzeléseiket. Az egyedi jegyzetfüzet alkalmazkodik célközönségünk bármilyen igényéhez, üres oldalakkal, vonalas vagy négyzetrácsos kivitelben egyaránt elérhető.

Hasznos kiegészítő

A digitális korban egyre több használati tárgyunkat váltja fel annak valamilyen digitális vagy okos változata, a jegyzetfüzet azonban továbbra is őrzi funkcióját. Például egy értekezleten egyszerűen jegyzetelhetjük az elhangzott ötleteket, vezethetjük a felmerült tennivalókat, közben figyelmünkkel akár végig megtisztelve az ott lévőket. Majd később, nyugodt körülmények között mindezt begépelve akár digitális formába is önthetjük. Azt láthatjuk tehát, hogy a jegyzetfüzet a számítógépes megoldások mellett is kiváló funkciót tölt be, nem annak alternatívájaként, hanem a digitális technológia hasznos kiegészítőjeként.

Mikor válik hatékony marketingeszközzé egy jegyzetfüzet?

Egy elegáns, egyedi jegyzetfüzettel mindig hihetetlenül praktikus ajándékot adhatunk, hiszen egy minőségi darabot bármilyen alkalommal szívesen veszünk kezünk ügyébe. Ha szeretnénk valahogyan emlékezetessé tenni vendégeink számára egy eseményt, vagy csak valamilyen személyre szabott ajándékkal kedveskednénk nekik, érdemes keménykötésű típusban gondolkodni.

Egy jegyzetfüzet emellett kiváló eszköz a márka ismertségének, használhatjuk végső soron az ügyfelek számának növeléséhez egyaránt. Széleskörűen felhasználható marketingcélokra, akár nagyobb kampányok részeként, látogatottabb rendezvényeken, eseményeken. Webshopunk kínálatában választhatsz az újrahasznosított papírból készült típusok közül is, bambusz vagy parafa borítóval egyaránt.