Egyedi esernyő

Esernyőt mindenki használ, ez vitathatatlan tény, így, ha esernyőt adunk ajándékba, semmiképp sem lőhetünk mellé. Ráadásul az esernyők már inkább prémium ajándéknak számítanak, egy tollhoz, kitűzőhöz, vagy éppen egy jegyzetfüzethez képest.

Egyedi esernyő

Akkor jó egy reklámajándék, ha hasznos, ha rendszeresen magunkkal tudjuk vinni, vagy legalább a mindennapjainkban gyakran használjuk. Mindenféle vicces, érdekes, kreatív ötlet felesleges, ha utána egy fiók mélyén pihen. Az esernyő azért ideális választás, mert azt valóban mindenki használja, magával viszi, ráadásul jól látható is. Ha esernyőt adunk reklámajándéknak, akkor tulajdonképpen egy mozgó hirdetést ajándékozunk. Hiszen nem csak annak fogunk az eszébe jutni, aki az esernyőt birtokolja, de azoknak is felhívja a figyelmét a márkánkra, akik útközben látják azt.

A webshopunkban számos különböző típusú esernyő található, az elegánstól kezdve, a vidám, modern összecsukhatóig, így legyen szó bármilyen alkalomról, a széles kínálatban fellelhetjük.

Miért jó reklámajándék egy egyedi esernyő?

Esernyőt mindenki használ, ez vitathatatlan tény, így, ha esernyőt adunk ajándékba, semmiképp sem lőhetünk mellé. Ráadásul az esernyők már inkább prémium ajándéknak számítanak, egy tollhoz, kitűzőhöz, vagy éppen egy jegyzetfüzethez képest. Olyannyira összekapcsolódott a fogalma az elegáns tartozékokkal, hogy például a Rolls Royce-okban ajtóba rejtett szériatartozéknak számít. Ez már önmagában azt sugallja, hogy az esernyőnek presztízs értéke van. Ha ilyen ajándékot adunk, azzal azt fejezzük ki, hogy fontos számunkra a megajándékozott.

Az esernyőn nagy felület áll rendelkezésünkre, a logónk, emblémánk elhelyezésére, sokkal nagyobb, mint általában a reklámajándékok esetében. Ugyan érdemes arra odafigyelni, hogy ne legyen túlságosan hivalkodó a logó, mert azért senki sem szeretne reklámtáblává válni, de még így is bőven van hely arra, hogy láthatóvá tegyük magunkat.

Adhatunk esernyőt az alkalmazottainknak, az üzleti partnereinknek, vagy a vásárlóinknak. A megajándékozott személye, szerepe és a céljaink alapján dönthetünk arról, hogy milyen típusú esernyőt választunk, azaz teljesen személyre- és alkalomra szabhatjuk.

Milyen típusú esernyők léteznek?

Ha azt mondjuk esernyő, akkor mindenkinek egyből beugrik nagyjából ugyanaz a kép, mégis, ha kicsit jobban elkezdünk gondolkodni, akkor eszünkbe jut, hogy valójában számos fajta esernyő létezik. Van manuálisan nyitható és automata, elegáns favázas és összecsukható fémszerkezetes. Már kaphatóak RPET újrahasznosított műanyagból készült egyedi esernyők is. Ha ilyet választunk, azzal azt is kommunikáljuk a cégünkről, hogy számunkra fontos a fenntarthatóság, és a környezetvédelem.

Hogy pontosan milyen típust választunk, az attól is függ, hogy milyen célunk van a reklámajándékkal, és kinek adjuk. Különleges alkalomra, a cég születésnapjára, egy kiemelt rendezvényre, vagy egy fontos partner számára mindenképp prémium esernyőt választunk. Viszont a munkatársaink számára választhatunk egy inkább praktikus, összecsukható, egy táskába is könnyen elrakható darabot.

Mire érdemes figyelni a logózáskor?

Egy esernyőnél egyértelmű, hogy a logó az áthuzatra kerül, ez az a szövet rész, ami a bordák között feszül ki. Nagy felület áll rendelkezésünkre a logó elhelyezésére, de ebben az esetben is érvényesül a kevesebb több elve. Inkább két kisebb diszkrétebb logót helyezzünk az ernyő két, egymással ellentétes szélére, mint egy hatalmasat középre, ami uralkodik az egész felületen. A hatalmas márkajelzéstől még egy prémium esernyő is olcsónak, közönségesnek hat. Érdemes elkerülni a túlzott hivalkodást, mert az ellentétes hatást válthat ki.

Az esernyő mellé választhatunk színben hozzá passzoló esőkabátot is, így egy teljes csomagot is összeállíthatunk. Viharosabb időben ugyanis kevés lehet az esernyő védelme, és ilyenkor szükség lehet egy nagyobb takarást biztosító esőkabátra. A Sparks kínálatában a különböző típusú esernyők széles választékán túl, hozzájuk passzoló esőkabátokat is találhatunk, így minden egy helyen beszerezhető!