Céges bögre

Egy jól kigondolt, egyedi céges bögre telitalálat a célközönség számára. Webshopunkban többféle formájú, színű, anyagú bögre közül választhatsz.

Céges bögre

A kávézás a legtöbb ember számára egy kifejezetten fontos szertartás. Enélkül nem indulhat el egy nap, de egy munkanap sem telhet el kávészünetek nélkül. A barátainkkal, üzletfeleinkkel is egy csésze kávé mellett találkozunk, beszélgetünk, tárgyalunk. A kávézás rituáléjához pedig szorosan hozzákapcsolódik, hogy azt akár a munkahelyünkön, akár az otthonunkban a kedvenc bögrénkből fogyasszuk el.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen bögréből isszuk a kávét, igaz? Fontos, hogy elég nagy legyen, de ne túl nagy, a fülének kényelmes fogása legyen, passzoljon a kezünkbe, vagy akár ne is legyen füle csak szép öblös formája. Olyan legyen, amit szeretünk, amihez ragaszkodunk, ami a miénk. Az emberek zömének egy kedvenc kávés bögréje biztosan van amit napi szinten használ. Emiatt lehet jó reklámajándék egy bögre, mert ezzel a napi rutinjának részesévé válhat. A webáruházunkban számos különböző kialakítású, formájú és funkciójú bögre található, az egyszerű porcelán bögrétől kezdve, a hordozható fém, vagy elegáns kerámia bögréig.

Miért jó reklámajándék egy bögre?

Fontos, hogy olyan terméket nyújtsunk át a célközönségnek a promóciók során, amit később majd használni is fog. Nincs értelme fiókba rejtett, polcon porosodó, vagy kukába kerülő dolgokat adni, mert annak vajmi kevés a reklámértéke. Ha promóciós ajándékon gondolkodunk, akkor az lebeg a szemünk előtt, hogy olyat adjunk, amihez ragaszkodni fog, amit sokat használ, ami szem előtt van. Ehhez pedig kitűnő választás egy céges bögre.

Tegyük egyedivé a céges bögrénket

Ahhoz, hogy tényleg olyan bögrét adjunk, ami szerethető is lesz, érdemes egyedivé alakítani azt. A brandünknek megfelelően lehet akár humorosabb szöveget, képet is tenni a bögrére, ami mindig egy kis mosolyt csal a használója arcára, vagy kifejezetten prémium minőségű anyagokból készült bögréket is adhatunk, ami értékes lesz a tulajdonosa számára.

Nagyon sokan nem csak otthon, vagy a munkahelyükön fogyasztanak kávét, hanem útközben is. A bögrével ugyanakkor a környezettudatosságot is erősíthetjük a célközönségünkben: ha beugranak a kedvenc kávézójukba, saját hordozható, esetleg hőtartó poharukban vihetik magukkal a kávéjukat.

Milyen szempontok szerint válasszunk bögrét?

  • Milyen árkategóriában gondolkodunk?
  • Milyen alapanyagból szeretnék? Legyen porcelán, fém, üveg?
  • Milyen színű legyen, mi passzol a márkánkhoz?
  • Milyen formája legyen, akarunk-e valami extra designt?
  • Rendelkezzen-e plusz tulajdonságokkal, például, hogy hőtartó, fedeles, dupla falú, hordozható, törésálló?
  • Milyen feliratot, mintát szeretnénk rajta látni?
  • Kinek szánjuk a reklámajándékot?

Amennyiben már tudjuk milyen keretet szánunk erre, ki a célközönség, a vidámabb, bohókásabb irányba mozdulnánk el, vagy inkább ragaszkodunk a hagyományos típushoz, el is kezdhetjük a cégek bögrék megrendelését.

A Spark kínálatában minden igényt kielégítő bögre választékot találhatsz, legyen szó akár egy nagy példányszámban szétosztott reklámajándékról, vagy kifejezetten egy különleges alkalomra szánt, vagy kiemelt partnernek adott ajándékról.