Iskolakezdés egyedi reklámajándékokkal

Iskolakezdés egyedi reklámajándékokkal

Minden évben igyekszünk olyan egyedi reklám- és ajándéktárgyakkal előrukkolni iskolakezdés előtt, amik nem csak hasznosak, de a nebulóknak is tetszeni fognak.

Kezdd az új tanévet a gyerekek arcára mosolyt csaló promóciós termékekkel!

Minden évben igyekszünk olyan egyedi reklám- és ajándéktárgyakkal előrukkolni iskolakezdés előtt, amik nem csak hasznosak, de a nebulóknak is tetszeni fognak.

Az idei kínálatunkban megtalálhatóak a közkedvelt pamut tornazsákok, amikre ráadásul színes logót is nyomtathatunk, hogy igazán különlegessé tegyük őket. A színes ceruzák egy környezettudatos csomagolásban, vagy az ötszínű, virág formájú szövegkiemelők is remek választások lehetnek.

A praktikum jegyében jegyzetfüzeteket is kínálunk, hozzáillő golyóstollal, valamint a gyerekek nevével is ellátható tritán és üveg kulacsokat, hogy az egészséges folyadékfogyasztás se maradjon el.

1. Pamut tornazsák: Stílus és praktikum

A pamut tornazsák tökéletes választás az iskolakezdő kampányokhoz. Környezetbarát anyagból készül, és sokféleképpen felhasználható. A diákok használhatják tornafelszerelés, könyvek vagy akár uzsonna szállítására. A zsák nagy felülete kiváló lehetőséget biztosít a logó vagy üzenet elhelyezésére, így a márka állandóan jelen lehet a diákok mindennapjaiban.

Megnézem a terméket

2. Színes ceruzakészlet: Kreativitás minden színben

Egy 12 darabos, környezetbarát színes ceruzakészlet nem csak praktikus, de ösztönzi is a kreativitást. A karton csomagolás további reklámfelületet biztosít, miközben környezetbarát megoldást kínál. Ez a készlet különösen hasznos lehet általános iskolás gyerekeknek, és szüleik is értékelni fogják a minőségi, használható ajándékot.

Megnézem a terméket

3. Virág alakú szövegkiemelő: Vidámság a tanulásban

A vidám, virág alakú szövegkiemelő 5 különböző színnel nem csak praktikus, de mosolyt is csal az arcokra. Ez a játékos kialakítású írószer segít, hogy a tanulás és jegyzetelés élvezetesebb legyen. Különösen népszerű lehet a fiatalabb diákok körében, és biztosan kitűnik majd a többi írószer közül.

Megnézem a terméket

4. Jegyzetfüzet golyóstollal: Környezettudatos jegyzetelés

Az újrahasznosított papírból készült, A5-ös méretű jegyzetfüzet golyóstollal praktikus ajándék minden korosztály számára. A 120 oldalas füzet gumis pántja és tolltartója praktikus kiegészítők, amelyek megkönnyítik a használatot. Ez a termék jól kommunikálja a vállalat környezettudatosságát is.

Megnézem a terméket

5. Tritán és üveg ivópalackok: Hidratálás stílusosan

A hidratálás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A tritánból vagy üvegből készült ivópalackok nem csak stílusosak, de környezetbarát alternatívát is kínálnak az egyszer használatos műanyag palackokkal szemben. A mérőskála és a hordszíj praktikus kiegészítők, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot.