Fesztiválokra tökéletes promóciós termékek

Fesztiválokra tökéletes promóciós termékek

Ha céged szeretne kitűnni és emlékezetes maradni a fesztiválozók körében, a legjobb módszer erre az egyedi, fesztiválokra szabott reklámajándékok választása.

A nyár a fesztiválok időszaka, amikor a zene, a tánc és a féktelen szórakozás az úr. Ha céged szeretne kitűnni és emlékezetes maradni a fesztiválozók körében, a legjobb módszer erre az egyedi, fesztiválokra szabott reklámajándékok választása. Nézzük, milyen promóciós termékekkel nyerheted meg a bulizók szimpátiáját!

Abszolút fesztivál-klasszikus: az emblémázott karszalag

Az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb fesztiválos reklámajándék a brandelt textil karszalag. Mivel rendszerint a karszalag szolgál belépőként a fesztiválkapuknál, garantált, hogy minden látogató a csuklóján fogja viselni. Ráadásul a szövet karszalagot számtalan design-nal és colorral gyárthatod, tökéletesen igazítva a fesztivál vagy a márkád egyedi stílusához. A jól megválasztott, eye-catching logós karszalag akár a fesztivál must-have kellékévé is válhat.

Egyedi karszalag

Nélkülözhetetlen fesztiválkellék: a brandelt napszemüveg

A napsütéses fesztiválszezonban elengedhetetlen viselet a napszemüveg, hogy megvédje a bulizók szemét az erős UV sugaraktól. Egyedi logóval ellátott promotional napszemüvegekkel stílusos és praktikus merchandise ajándékot adhatsz a fesztiválozóknak, ami garantáltan mindenhová elkíséri majd őket. A trendi branded napszemüveget ráadásul a rendezvény után is szívesen viselik majd, így hosszútávon is erősítheted a márkád awareness-ét.

Egyedi napszemüveg

Sokrétű promo ajándék: az egyedi nyakpánt

A custom nyakpánt hatalmas marketinglehetőségeket rejt. Fesztiválokon ideális a VIP vendégek, staff tagok, sajtósok megkülönböztetésére, de giveaway-ként is osztogathatod a látogatóknak. A nyakpántra bármilyen corporate design-t, company logót rányomhatsz, színben és stílusban a brandingedhez igazítva. Praktikusságának köszönhetően nem csak a fesztiválon, de a későbbiekben is előszeretettel fogják hordani az emberek.

Egyedi nyakpánt

Ha emlékezetes szeretnél maradni és kitűnni a tömegből, a jól megválasztott promo ajándék fesztiválokra aranybánya lehet. Az egyedi karszalagok, napszemüvegek, nyakpántok meghozzák a látogatók kedvét, miközben a céged imázsát öregbítik. Cikkünk végére érve már te is profi lehetsz a fesztiválos reklámajándékok terén.

Kellemes fesztiválszezont, ahol márkád kreatív promotional anyagai mindenhol feltűnnek majd!