Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Spark Promotions Kft 1989 óta dinamikusan fejlődő reklámajándék ügynökség, melynek működési területe lefedi a reklámajándékozás minden területét, a katalógustermékektől az egyedi termékek fejlesztéséig és gyártásáig.

Cégünk 2003-ban alapító tagként vett részt a Spark Promotions létrehozásában, mellyel Európa egyik legnagyobb reklámajándék ügynöksége jött létre, mely jelen van Európa 7 országának 9 városában. (Budapesten, Bochumban, Ljubljanában, Zágrábban, Madrid, Nürnbergben, Kievben, Varsóban és Wroclawban.) valamint Hong-Kongban és Dél-Afrikában is.

Irodáinkban több mint 250 ember dolgozik nap-mint -nap azon, hogy megtalálja a promóciós piac aktuális kihívásaira a legmegfelelőbb választ.

A Spark egyszerre képes a nemzetközi háttér adta kimagasló lehetőségeket, valamint a helyi tapasztalatot az Önök szolgálatába állítani!

Magyarországon jelentősebb reklámajándék cégei között egyedülálló üzletpolitikánk szerint a Spark csak végfelhasználókat szolgál ki, így szemben versenytársainkkal árbevételünk teljes egészét a piac ezen szegmense adja.

Versenyképesség

A megvalósult, több mint 27 000 000 EUR árbevétel biztosította vásárlőerő garantálja a Spark árak versenyképességét egy rendkívül széles termékskálán. Díjmentes consultancy szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy a termékek a legjobb ár-érték arányban kerüljenek kivitelezésre és leszállításra.

Cégünk több száz európai és távol-keleti beszállítóval dolgozik együtt, melynek teljes anyagát nem áll módunkban bemutatni, azonban ezekből szemezgettünk Spark katalógusunk összeállításakor, melyet gondolatébresztőként ajánlunk figyelmükbe. A Spark számos terméket vásárol Távol-Keleten és készletez Európában, melyek Spark katalógusunkon kívül, rendszerint akcióinkból ismerhetők meg.

Termékskála

A Spark Promotions termékskálája lefedi a reklámajándékozás jellemző területeit, melyeket az alábbi kategóriákba soroltunk:

  • Cégünk nagy tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik az egyedi, kreatív ötletek megvalósítása, valamint a termékfejlesztés területén. Meggyőződésünk és piacfelméréseink szerint ezen kreatív termékekkel jobb marketingkommunikációs hatás érhető el, ugyanazon büdzséből, ezért amennyiben a marketing aktivitás tervezési fázisába bevonásra kerülünk, úgy igyekszünk ezen szegmensbe tartozó termékekből meríteni.
  • A Spark Promotions termékskáláján lényegében valamennyi európai raktárbázis teljes kínálata megtalálható. Ezen raktárbázis termékekből, saját távol-keleti beszerzéseinkből, illetve egyedi ötleteinkből szemezgetve állítottuk össze Spark katalógusunkat, melynek termékei kiemelkedő ár-érték arányt képviselnek az európai reklámajándék-piacon. Kérjük győződjenek meg Spark katalógusunk kiemelten versenyképes árszintjéről.
  • Cégünk rendkívül bő reklámruházati termékportfolióval rendelkezik, melyből Spark katalógusunkon belül állítottunk össze önálló ruha fejezetet, illetve kiegészítésül külön ruhakatalógust is megjelenttetünk.

Szolgáltatásaink

Market-monitoring, consultancy service

A Spark beszerzői rendszeresen vesznek részt távol-kelti, amerikai és európai reklámajándék kiállításokon, ami által folyamatosan figyelemmel kísérjük a piaci újdonságok megjelenését és trendek alakulását. A nyomtatott katalógusok a kiadásukat követő rövid időn belül aktualitásukat vesztik, hiszen mindig számos még frissebb új termék és ötlet jelenik meg. A Spark vállalja, hogy alternatívaként mindig az adott szempontoknak legmegfelelőbb terméket is ajánlja függetlenül attól, hogy az szerepel-e valamely Magyarországon használt katalógusban vagy sem. A szállítási határidő függvényében a termékeket saját raktárkészletről, európai raktárbázisról vagy gyárból, illetve közvetlenül Távol-Keletről biztosítjuk.

Kreatív & grafikai szolgáltatások

Cégünk kreatív divíziója számos átfogó marketing-projektet oldott már meg sikerrel  és adott támogatást egyes egyedi reklámajándéktárgyak megvalósításához.

Logisztikai szolgáltatások

Vállalatunk komplex logisztikai szolgáltatásokat kínál, melyet ezúton is szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani, hogy a jövőbeni együttműködésünket még rugalmasabbá tehessük, illetve a Megrendelő által esetlegesen tervezett logisztikai paradigmaváltás többlet követelményeit is ki tudjuk elégíteni.

Vállalatunk Budapesten egy 3000 négyzetméteres magas-raktárat üzemeltet Spark logisztikai központként, ahol cégünk nagy volumenben végez pozícionált készletezést. Vállalatcsoportunk több évtizedes raktározási tapasztalata, valamint folyamataink több fázisú ellenőrzöttsége és dokumentáltsága képezi logisztikai központunk minőségirányítási rendszerének alapját.

A fentiek megfelelő hátteret és tapasztalatot biztosítanak számunkra, hogy Önök részére a kiválasztott termékeket akár emblémázottan, akár emblémázás nélkül készletezzük.

Jelentős, mintegy 2500 raklapnyi belföldi raktárkészletünk lehetőséget biztosít a hírtelen felmerülő igények gyors kiszolgálására szinte valamennyi termékkategóriában.

Vállalatunk integrált vállalatirányítási rendszerének köszönhetően könnyen nyomon követhetők egyes tételeink mozgása. Ennek segítségével a termékek fogyásáról igény esetén rendszeres riportot tudunk készíteni..

Cégünk saját flottával rendelkezik a gyors szállítási igények kiszolgálására, valamint kiemelt együttműködő partnerként vesszük igénybe a GLS csomagküldő szolgáltatásait, éves szinten több mint 10 000 feladott csomag erejéig.

Emblémázás

Vállalatunk saját csúcstechnológiás emblémázási üzemmel rendelkezik, mely a logisztikai központunkon belül került kialakításra. Üzemünk működése lehetővé teszi számunkra a fokozott minőségellenőrzést, valamint gyorsaságot, hogy partnereink igényeinek megfelelően teljesíthessük az egyes projekteket.

Web megoldások

Igény esetén vállalatunk külön testre szabott web portált tud kialakítani. Bármely további kérdés esetén szívesen állunk személyesen is bővebb vállalati prezentációnkkal rendelkezésre.