Ruhák
Ajándékok
Mark Twain
Ferraghini
részletes keresés

Termékek

USB

Fizetési módok

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj első kézből legfrissebb termékeinkről és ajánlatainkról.

Megtekintett termékek

Még nincs megtekintett termék!

Általános Szerződési Feltételek

Megrendelésének leadásával Ön a Spark Promotions Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:
 
Az eladó:
Az eladó minden termék esetében a Spark Promotions Kft.

Adataink:
Cím: 1135 Budapest, Jász u. 13.
Adószám: 10248793-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-062631
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/002 098 /2003
Telefonszám: +36 1 412 3760
Faxszám: +36 1 412 3819
 
A szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Spark Promotions Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.
 
Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Szállítási feltételek, határidők:
A Spark Promotions Kft. az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz. Ha egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.
Az árak és kedvezmények számításánál, valamint megjelenítésénél a matematika szabályainak megfelelően kerekítünk.
 
Garancia:
Az Ön által megrendelt árucikkekre a Spark Promotions Kft. minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég bemennie az irodánkba, vagy visszaküldenie a címünkre, a mi költségünkre. Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát vigye magával, vagy tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben hibátlan termék, Önnek lehetősége van másik terméket választani a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek.

Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt termék, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti irodánkban díjmentesen, vagy postafordultával az internetes áruházon keresztül is, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni.
A vásárlástól való elállás joga:
A 45/2014. Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Kézhezvételnek irodai átvételnél a bizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük. A visszatérítés nem érvényes a visszaszállítási költségre. A vételárat és kiszállítási költséget (amennyiben volt) abban az esetben térítjük vissza, ha a termék sértetlen állapotban az eredeti számlával visszajutatják részünkre haladéktalanul, vagy legkésőbb az elállási jog közlésétől 14 napon belül. A visszatérítést az előbbiek teljesülése esetén 14 napon belül megtesszük. Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a Spark Promotions Kft. követelheti kárának megtérítését. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például emblémázott termékek), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. 
Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.
 
Felelősség korlátozása:
A Spark Promotions Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Spark.hu weboldalra, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.
 
Adatvédelem:
A Spark Promotions Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az  Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
 
Szerződéskötés:
A megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás, mellyel egyidőben a szerződés életbe lép.
A szerződést a megrendelési számon iktatjuk és tartjuk számon.
A szerződés nyelve magyar.
A regisztrált ügyfelek adataikat belépve, a "My Spark" menüpont alatt tudják módosítani.
Az egyedi vásárlók adataikat a megrendelés folyamán tudják rögzíteni.
 
Spark


Segíthetünk?

Hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat, hétköznapokon 8-17 óráig!
06 1 412 3760

Vásárlási tájékoztató

Spark világ

Facebook

© 2019 Spark Promotions Kft - reklámajándék, ajándék webáruház, ajándék webshop