Karácsonyi ajándékötleteket keresel az ügyfeleid részére? Mutatunk tippet!

Karácsonyi ajándékötleteket keresel az ügyfeleid részére? Mutatunk tippet!

Valljuk be őszintén, több év után nagyon nehéz valami újat, kreatívat kitalálni, úgyhogy azt gondoltuk, segítünk neked ezzel az 5+1-es karácsonyi ajándékötlet listával.

Furcsa belegondolni, hogy már csak egy hónap, és itt is vannak az ünnepek. Ilyenkor az ember már teljes gőzzel azon töri a fejét, kinek milyen ajándékot adjon - legyen szó akár leendő vagy potenciális ügyfélről. Valljuk be őszintén, több év után nagyon nehéz valami újat, kreatívat kitalálni, úgyhogy azt gondoltuk, segítünk neked ezzel az 5+1-es karácsonyi ajándékötlet listával.

Élelmiszert tartalmazó ajándékcsomagok

Ha te akarsz az a cégvezető lenni, akire az ügyfele még a karácsonyfa alatt is szeretettel gondol, akkor ezek az ajándékcsomagok biztosan telitalálatnak bizonyulnak.

A kulináris élvezeteket nyújtó ajándék szettek azért is jó választások, mert az ízek, az illatok kellemes emlékeket idéznek fel, még maradandóbbá téve az ajándékozás élményét. Az ajándékcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy legyenek benne édes, sós termékek is, és persze külön gondoltunk a minőségi borok kedvelőire.

#1 Tokajicum szett kézműves bejglivel

Az ajándékcsomag tartalma:

  • Tokajikum 6 puttonyos Aszú,
  • Libamájsütő,
  • Szent Gaál Kékfrankos bor,
  • Kézműves bejgli.

A minőségi, édes 6 puttonyos Tokaji Aszú mellé csomagoltunk egy savanykásabb ízvilágú kékfrankos bort, egy libamájsütőt illetve egy kézműves bejglit, amik az ünnepi asztal ékei lehetnek.

#2 Elegance csomag

Az ajándékcsomag tartalma:

  • 1 db elegáns Pierre Cardin Adeline golyóstoll,
  • 200 gramm Demeter szaloncukor ,
  • 2018-as évjáratú Takler Szekszárdi Merlot vörösbor

Az Elegance csomag a minőségi szaloncukor és a Merlot mellett egy elegáns, Pierre Cardin golyóstollat is tartalmaz.

#3 Hazai ízek ajándékcsomag

Az ajándékcsomag tartalma:

  • 70 grammos hízott libamájpástétom Tokaji Aszúval ízesítve,
  • 2017-es évjáratú, 5 puttonyos Tokaji Aszú 0,5 liter
  • 480 grammos kiszerelésű Milotai dió mézbe mártva,
  • 130 grammos aszalt szilvás desszert ,
  • 90 grammos Stühmer étcsokoládé

Az ajándékcsomagban minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere: egy különleges, Tokaji Aszúval ízesített libamájpástétom, hozzá passzoló 5 puttonyos Tokaji Aszúval. Rágcsálnivalóként pedig mézbe mártott Milotai dió, aszalt szilva és étcsokoládé - az édesszájúaknak.

Ajándékötletek tech- és kütyü rajongóknak

A tech-rajongók szívéhez a kütyükön keresztül vezet az út; legyen szó akár vezeték nélküli fülhallgatóról, hordozható bluetooth-hangszóróról vagy powerbankről. Szerencsére már elérhetőek olyan termékek is, amelyek részben vagy teljes egészében bambuszból készülnek, így az ajándékozás mellett a fenntarthatóság is fontos hangsúlyt kaphat.

Bluetooth hangszóró és töltő

A logózható Bluetooth hangszóró beépített vezeték nélküli töltővel rendelkezik. Egyszerűen a tetejére kell csak helyezni a mobilt, és maximum. 2000 mA-rel kezdi el tölteni. A termék ráadásul búzaszalmából készült műanyagból és bambusz vázból áll, így teljesen környezetbarát.

Bluetooth fülhallgató bambusz dobozban

A vezeték nélküli fülhallgató 300 mAh-es akkumulátorral, töltésjelzővel egy USB-töltőállomással is rendelkezik. Mindössze egy óra alatt teljesen feltölt, ezáltal 2-3 óra üzemidőre is képes

LOGO LIGHT power bank 8000 mAh

Egy fémből készült hordozható akkumulátor, 8000 mAh-ás kapacitással. Az egyedi logódat a beépített LED világítja meg, ami az ajándékot még különlegesebbé teszi.

Prémium termékek, prémium ügyfeleknek

A kiemelt ügyfeleknek bizony nehéz megfelelő ajándékot találni. Az ajándék ne legyen túl hivalkodó, mégis érződjön rajta a minőség és a prémium életérzés. Hogy megkönnyítsük az ötletelést, összegyűjtöttünk három prémium ajándékötletet.

Ferraghini Torello karóra

A sportos acél óraszíjjal rendelkező karóra, zafír üvegborítással, stopper,dátum és sebességmérő funkcióval rendelkezik, valamint 100 méterig vízálló.

Pierre Cardin Landes bőr mappa 13”

Az elegáns bőr mappába kényelmesen elfér egy 13" Macbook, vagy tablet. A tokba belecsempészhetsz egy névjegykártyát, illetve üdvözlőlapot is, hiszen az iratoknak is bőven van hely.

Mark Twain toll szett

A prémium tollkészlet tartalmaz egy golyóstollat nagy kéken író betéttel, egy töltőtollat, valamint egy elegáns bőr tokot is.

Miért érdemes az üzleti életben ajándékozni?

Az ajándékozás megerősíti az üzleti kapcsolatot, és lojálisabbá teszi az ügyfeleket, illetve a kollégákat. Így nem csak emocionális szempontból érdemes erre nagy hangsúlyt fektetni, de az ajándékozás üzletileg is megtérül majd, hosszú távú befektetésként.